Volbeat verhuist van Lotto Arena naar het Sportpaleis

Volbeat
Ross Halfin

Concertorganisatoren proberen bands de meest geschikte zaal te geven. Vaak is die afgemeten aan hun geschatte succes. Soms valt dat mee, soms valt dat tegen. De ticketverkoop voor het concert van de Lotto Arena dat Volbeat daar zou geven op 21 november loopt zo goed dat de band naar de zaal om de hoek verhuist. En de datum, die verandert ook.

Het concert in Lotto Arena was in een mum van tijd uitverkocht. De vraag naar tickets bleef groot waardoor de band vandaag aankondigt dat het concert voorzien in de Lotto Arena op donderdag 21 november verplaatst wordt naar een grotere zaal.

Deze zaalwijziging betekent ook een wijziging van datum. Volbeat staat op maandag 4 november in het Antwerps Sportpaleis voor wat hun grootste indoorshow in Belgiƫ ooit wordt. Tickets voor dit nieuwe concert gaan onmiddellijk in verkoop.

Nieuw album

Special guest op het Europese luik van de ‘Rewind, Replay, Rebound Tour’ is het Amerikaanse Baroness, met het Canadese Danko Jones als opener. Het nieuwe album ‘Rewind, Replay, Rebound’ verschijnt op 2 augustus.

Gesponsorde artikelen