Volgende week al komt ‘Easy’ op Netflix, een komische reeks over liefde, seks en relaties

Volgende week al komt ‘Easy’ op Netflix, een komische reeks over liefde, seks en relaties

Een liefje oppikken aan de botsauto’s op de kermis zit er anno 2016 niet meer in. Vandaag zijn liefde, seks en relaties tegelijkertijd een stuk makkelijker te vinden én een stuk ingewikkelder geworden en daar spelen creatieve televisiebreinen graag op in. Zo ook de nieuwe Netflix-reeks Easy over een aantal verschillende mensen die op hun eigen – vaak onhandige – manier hun weg zoeken in een kluwen van liefde, seks en technologie.

Tinder, voortdurend sms-verkeer, je relatie de baas blijven en je seksleven spannend houden: het zijn thema’s waar creatieve televisiebreinen graag op inspelen. Netflix deed dat zelf al met het schitterende Love en ook in Master Of None werd die thematiek nu en dan aangehaald. HBO deed het dan weer met het jammerlijk te vroeg afgevoerde Togetherness en uiteraard ook met Girls.

Nu is er Easy, een achtdelige reeks op Netflix waarin een aantal verschillende en zeer uiteenlopende mensen gevolgd worden. Elk zoeken ze in hun context en op hun eigen – vaak onhandige – manier hun weg in moderne liefde en seks door middel van de technologie en cultuur van vandaag.

Van een getrouwd koppel dat hun seksleven nieuw leven wil inblazen met een rollenspel, een stripauteur die de grenzen van artistieke privacy aftast, tot een koppel dat de geschikte kandidaat zoekt voor een triootje. ‘Easy’ biedt een eerlijke, komische kijk op moderne relaties.

En bij Netflix houden ze van verrassingen, want Easy is er volgende donderdag al, 22 september.

Gesponsorde artikelen