Volgende zomer kan je naar Tomorrowland light in Antwerpen voor maar 55 euro

Volgende zomer kan je naar Tomorrowland light in Antwerpen voor maar 55 euro

Op 30 juni wordt Antwerpen een festival rijker. Het bekende outdoor festival Elrow Town komt naar Linkeroever. Het festival kan je vergelijken met een kleine Tomorrowland: even kleurrijk en veel unieke kostuums. Het voordeel is wel dat je voor slechts 55 euro kan gaan naar dit uniek ééndagsfestival. 

Volgend jaar zal Summerfestival niet doorgaan in Antwerpen, maar krijgen wij toch een perfecte vervanger. Elrow Town komt naar de middenvijver van Linkeroever en wij kunnen niet gelukkiger zijn. Ideaal als je naar een kleurrijk festival wil gaan zonder al te veel geld neer te leggen. Voor slechts 55 euro kan je al een ticket kopen voor dit ééndagsfestival.

Wtf is Elrow?

Het partyconcept Elrow Town is uit de grond gestapt door de familie Arnau, een gereputeerde familiebedrijf in de Spaanse entertainmentbusiness. Op de affiche vind je dé techno- en house-dj’s van het moment. “Maar belangrijker nog dan de muziek zijn het wauw-effect en de beleving”, zegt oprichter Juan Arnau Cabases.

Het festival is, net zoals Tomorrowland, heel kleurrijk. “De bezoeker wordt letterlijk en figuurlijk ondergedompeld in een kleurrijke en surreële wereld vol confettikanonnen, opblaasbare flamingo’s en reuzeninsecten, extravagante podia en een dolle parade van performers en steltenlopers”, klinkt het. Iedereen kan het kind in zich loslaten en genieten op knallende beats. Op het festival kan je helemaal losgaan en niemand zal je raar vinden. “Dansen met een sprinkhaan? You name it. Niets is te gek in Elrow Town.”

Elrow reist rond

Het feestje gaat niet enkel door in Antwerpen, maar reist door verschillende steden. “Elrow groeide al snel uit tot een volwaardig party-merk, met grensverleggende feestjes in meer dan 50 steden: van Barcelona tot Ibiza, Shanghai tot Kaapstad en New York tot Mumbai.”

Afgelopen jaar hebben 47 steden kunnen genieten van 105 shows van Elrow. Tijdens deze shows werd zo’n 25 ton ecologisch afbreekbare confetti gebruikt, meer dan 60.000 opblaasfiguren ingezet en 1.500 steltlopers ingeschakeld.

Naast glitters, opvallende kostuums en heel veel confetti kom je waarschijnlijk ook nog de mascotte van het festival Rowgelia tegen. De gele kip is een lid van de Elrow-familie en een echte party animal.

Snel zijn!

Als je naar het festival wil gaan, moet je wel snel zijn want in Londen was de eerste editie van het concept in minder dan 24 uur uitverkocht. “De Elrow-feestjes staan synoniem voor plezier en spektakel. Alle mensen maken actief deel uit van de show. The people are the party.” Net zoals Tomorrowland is het ook aangeraden om naar het festival te gaan in een knettergekke outfit. “Hoe kleurrijker hoe liever.”

Vanaf 15 januari kan je een dagticket kopen voor slechts 55 euro.

Gesponsorde artikelen