Left Right
scrollTop top

Voor de laatste afvaller kan iedereen nu De Mol zijn, zelfs de persoon die je niet zou verwachten


Voor de laatste afvaller kan iedereen nu De Mol zijn, zelfs de persoon die je niet zou verwachten

Afvallen zo vlak voor de finale, hoe zuur kan het zijn? Stijn is misschien de afvaller die veel van ons hadden verwacht, maar zelf heeft hij nu toch spijt. Hij heeft nu één kans op drie om te weten wie De Mol is, dus daar vroegen we toch even naar. En warempel, zelfs zijn buddy Hanne sluit hij op dit moment niet uit. Welk sausje wil je graag bij die schoen, Stijn?

Eindelijk, na weken van miserie met afgevallen topfavorieten sneuvelt vanavond één van de outsiders die De Mol had kunnen zijn. Stijn zat altijd wat op de achtergrond, maar was in het begin reeds als winnaar naar boven komen drijven. Hij haalde heel wat geld binnen voor de groep, maar de laatste weken lukte dat plots niet zo goed meer. Bewust om verdachter over te komen? “Om de één of andere reden mislukten de proeven de laatste weken spontaner. Je moest precies niet zo veel moeite doen om een proef te doen mislukken.”

Is Hanne De Mol?

Stijn had een hele goede band met Hanne, die momenteel dan weer de grote favoriet is om De Mol te zijn. En ook Stijn durft haar niet uit te sluiten. Hoewel ze het op het einde van de aflevering nog over hun potentiële Mol hadden, zegt Stijn toch niet veel met Hanne te hebben gesproken over de wedstrijd. “Ik probeerde toch te vermijden van bondjes te smeden. Hanne zit er nog altijd in, dus Hanne kan nog altijd De Mol zijn.”

Op de vraag of Stijn een goede Mol zou zijn, antwoordt hij vrij vastberaden. “Ik kan goed springen op situaties, en heel goed reageren”, zegt hij. “Ik zou het wel graag gedaan hebben. Het ligt natuurlijk wel in mijn aard om spelletjes te doen lukken, omdat ik toch wel wat centjes heb binnengebracht. Maar als je de Mol bent, moet je het tegenovergestelde doen, dus dat is wel een beetje dubbel.”

En over die schoen die hij volgende week misschien moet opeten: wij zorgen voor de samoeraisaus.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…