Voor dit ‘Blind Getrouwd’-koppel is het sprookje al voorbij

Voor dit ‘Blind Getrouwd’-koppel is het sprookje al voorbij

Tim en Esther van ‘Blind Getrouwd’ zetten een punt achter hun prille huwelijk. De twee stapten iets meer dan een half jaar geleden blind in het huwelijksbootje en alles zag er van het begin rooskleurig uit. Toch beslissen ze nu uit elkaar te gaan. 

Na iets meer dan een half jaar Blind Getrouwd te zijn, beslissen Tim en Esther om een punt achter hun huwelijk te zetten. De twee hadden vanaf het begin een duidelijke klik, maar na het programma bleek het toch minder goed te lukken dan ze aanvankelijk dachten

“We gaan onze eigen weg”

Tim en Esther hebben samen beslist om te scheiden. “We hebben een hele mooie tijd gehad samen en leuke momenten beleefd, maar recent hebben we besloten toch elk terug onze eigen weg te gaan”, klinkt het in een gedeeld persbericht.

Ze nemen elkaar dus niets kwalijk en kijken positief terug op hun Blind Getrouwd-avontuur. “We wensen mekaar absoluut het allerbeste toe in de toekomst.”

Twee op vijf

Door de scheiding van Tim en Esther blijven nu nog twee van de vijf koppels van het derde seizoen van Blind Getrouwd samen.

Toon en Frie lieten al weten dat ze nog steeds gelukkig samen zijn en zelfs al samenwonen. En ook Aljosja en Lieve worden vaak verliefd gespot.

Mike en Marjolein en Damiano en Wendy beslisten tijdens het programma al om een een punt achter hun huwelijk te zetten.

Wil jij het experiment ook eens proberen? Dan kan je je nu inschrijven voor het vierde seizoen van Blind Getrouwd!

Gesponsorde artikelen