Voor en na: deze moedige vrouw toont hoe ze eruitziet na 826 dagen zonder alcohol

Verslaafd zijn aan alcohol is verschrikkelijk, en dat maakt wat deze vrouw gedaan heeft des te moediger. Nadat haar dochtertje van haar werd weggenomen, werd ze verslaafd, maar na een arrestatie trok ze haar leven opnieuw op de rails. Nu is ze 826 dagen alcoholvrij en het effect op haar gezondheid is duidelijk zichtbaar. Op Reddit kreeg de foto al duizenden positieve reacties. Helemaal terecht, volgens ons. 

Op Reddit heeft de voor- en na-foto 1715 reacties gekregen: aanmoedigingen, getuigenissen en vragen over hoe moeilijk het wel niet was om zo veel dagen zonder alcohol te gaan. De vrouw, die zich voorstelt als DisregeardThisOrDont, legt uit. “Ik ben eindelijk op het punt gekomen dat het allemaal een boze droom lijkt te zijn geweest. Het heeft veel discipline en werk gekost om daar te geraken.”

Metamfetamine

Ze zegt ook dat, ondanks wat je op de linkerfoto ziet, ze echt nooit metamfetamine gebruikt heeft. Als ze er op de foto uit juni 2014 zo ongezond en ongelukkig uitziet, dan is dat enkel omdat de alcohol haar in zijn macht had. In ieder geval: 27 maanden zonder alcohol, da’s verdorie een prestatie. Het resultaat is dan ook indrukwekkend.

Gesponsorde artikelen