Left Right
scrollTop top

Voor het eerst foto van voorkant van iPhone 8 gelekt en dat ziet er indrukwekkend uit


Voor het eerst foto van voorkant van iPhone 8 gelekt en dat ziet er indrukwekkend uit

De iPhone bestaat tien jaar en dus zijn de verwachtingen voor de iPhone 8 zeer hoog. De eerste foto’s van de voorkant van het nieuwe toptoestel zijn alvast veelbelovend. Volgens de verwachtingen stelt Apple de nieuwe smartphone voor in september.

Draadloos opladen, glazen achterkant, meer geheugen, een betere camera, geen home-knop, … Er zijn al tientallen geruchten over de volgende iPhone verschenen, maar nu is er voor het eerst een foto gelekt van hoe die er zou uitzien. De foto komt van de altijd betrouwbare Evan Blass en toont de voorkant van wat de iPhone 8 zou zijn.

Op de foto zien we een iPhone in een beschermende hoes. Opvallend is dat de voorkant bijna volledig uit glas bestaat op de bovenkant na. Daar zit de luidspreker en frontcamera. De vertrouwde home-knop onderaan is zo ook verdwenen.

Wat er met de vingerprintscanner zal gebeuren is nog niet geweten. Volgens sommige geruchten verhuist die naar de achterkant. Andere bronnen denken dan weer dat de vingerprintscanner zal verdwijnen en ontgrendelen enkel zal gebeuren met gezichtsherkenning.

iPhone 8

Apple stelt naar alle verwachting in september drie nieuwe iPhones voor. Naast de iPhone 7s en 7s Plus komt er ook een toestel om het tienjarig bestaan te vieren. Dat toestel heeft nog geen naam, maar wordt door volgers meestal iPhone 8 genoemd. De gelekte foto die hier te zien is, zou van dat toestel zijn.

Hoewel iedere volger denkt dat Apple in september de drie modellen gaat voorstellen, zou het kunnen dat de iPhone 8 maar later op de markt komt. Er zouden namelijk problemen zijn met de levering van bepaalde onderdelen en de betrouwbaarheid van sommige nieuwigheden op softwarevlak.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…