Voor noodgevallen: Amazon belooft nu ook wijn aan huis binnen het uur

Voor noodgevallen: Amazon belooft nu ook wijn aan huis binnen het uur

Er zijn zo van die dagen dat je nu, pronto, onmiddellijk een glas, nee, schrap dat, een fles wijn nodig hebt. De eerste schooldag, de dag van je evaluatie, we geven maar een paar suggesties. Maar dan is de winkel dicht en de nachtwinkel te ver. Oplossing? Amazon Prime Now biedt delivery aan, in minder dan een uur. Dat willen wij ook wel. 

Hoe we ooit zonder Amazon konden, het is ons ook een mysterie. Boek? Star Wars-bedovertrek? Amazon levert binnen de week. Ideaal voor last-minuteverjaardagscadeautjes die niet in het assortiment van bol.com staan, met andere woorden. In het buitenland doet Amazon ook nog je boodschappen, en die worden binnen de twee uur op je stoep geleverd.

Maar soms is twee uur te lang. En dus lanceert Amazon Prime Now, de deluxe-editie van Amazon Prime, de one-hour delivery. Onder de te bestellen producten: wijn. Ideaal voor die impromtu avond met vrienden, barbecue of gewoon een avondje Netflix met jezelf. Blijft de vraag: waarom komen ze daar nu mee pas mee af?

In de Verenigde Staten

En vooral: waarom enkel in de Verenigde Staten? Want hier is het slechte nieuws; Amazon Prime Now bestaat enkel in een aantal steden in de VS. Momenteel draait het project daar op proef, in twaalf steden kan je dus ook al wijn bestellen. Op andere plaatsen is het wachten tot Amazon genoeg profijt in het zaakje zit.

Moeten wij dan eenzaam zitten wachten op wijn? Nope, je kan bij ons, als je in één van de steden woont die Deliveroo aandoet, natuurlijk ook op die manier wijn bestellen. Al kan dat natuurlijk alleen maar tijdens de openingsuren van het restaurant in kwestie. Triest, maar hoop doet leven. Tot dan haasten wij ons nog snel naar de nachtwinkel. Schol!

Gesponsorde artikelen