Voor Ona en Nikki kwam de droom van ALLE zesjarige meisjes uit

Voor Ona en Nikki kwam de droom van ALLE zesjarige meisjes uit

Ona en Nikki, twee meisjes van 5 en 6 uit Bulskamp en Brugge, leerden elkaar eerder dit jaar kennen aan het kinderbadje in een hotel op Mallorca. Doordat de meisjes spontaan begonnen te spelen kwamen de ouders ook in contact en zo ontstond een veelvoorkomende vakantievriendschap. In realiteit was de kans klein dat ze elkaar na de vakantie ooit nog zouden tegenkomen, ondanks alle beloftes die gemaakt werden. Zo dachten beide families althans…

Vanessa, de mama van Ona, zag een bijzondere vriendschap tussen haar dochter en Nikki en wilde de meisjes daarom de verrassing van hun leven geven. Met de hulp van Sunweb en Studio 100 bedacht ze een plan en bracht ze ook de ouders van Nikki op de hoogte. “Ona en Niki, alias K2 op vakantie!” zegt Vanessa. “Onafscheidelijk waren ze: K3-liedjes zingen en dansen van ’s morgens tot ’s avonds. De reis eindigde en de meisjes waren ontroostbaar. Ona kon Nikki niet vergeten, dus ik wilde hen op een originele en onvergetelijke manier terug samenbrengen.” Op een regenachtige middag werden beide meisjes nietsvermoedend door hun ouders naar de SS Rotterdam gebracht. Deze hotelboot deed op dat moment dienst als decor voor de nieuwe film ‘K3 Love Cruise’. “Ik kwam binnen en ik was ontzettend geschrokken toen ik Ona zag”, zegt een dolblije Nikki.

Elkaar opnieuw zien was al een topverrassing maar toen K3 ook nog eens bleek langs te komen én Ona en Nikki een rolletje aanbood in hun nieuwste film ‘K3 Love Cruise’, kon de dag van de vriendinnen helemaal niet meer stuk. Daarbovenop gaven de meisjes van K3 beide families nog een vakantie met Sunweb cadeau zodat Ona en Nikki elkaar niet al te lang meer zouden moeten missen en nog meer herinneringen kunnen creëren met elkaar. Het is niet de eerste keer dat Sunweb meewerkt aan dergelijke originele initiatieven. “Sunweb wil mensen graag positief verrassen, niet enkel op hun vakantie maar ook in het dagelijkse leven”, zegt Head of International Marketing Sun, Sofie Callewaert. “Onder het motto ‘Creating Memories’ (#creatingmemories) vernamen we het verhaal van Vanessa en wilden we graag de twee vakantievriendjes op een speciale manier opnieuw samenbrengen. De herinnering van Nikki en Ona aan hun vakantie was al top, nu weten we zeker dat hun vriendschapsavontuur écht onvergetelijk is geworden.”

Op zaterdag 9 december kwamen Ona en Nikki dan opnieuw samen, deze keer om de avant-première van ‘K3 Love Cruise’ zelf bij te wonen. Wat Ona en Nikki meemaakten is de droom van bijna ieder zesjarig meisje. “Het was SUPER! En de gezichtjes toen ze zichzelf op het scherm zagen, zalig!” zegt een dolgelukkige Vanessa. “Ik ben blij dat ik dit voor mijn dochter en haar nieuwe ‘BFF’ heb kunnen waarmaken.” Bekijk het ongelooflijk avontuur van Ona en Nikki in bovenstaand filmpje.