Voor Xbox One en PlayStation 4 zijn dit de voordeligste Black Friday-deals

Voor Xbox One en PlayStation 4 zijn dit de voordeligste Black Friday-deals

Xbox One- en PlayStation 4-eigenaars, hou je vast. De trend is helemaal overgewaaid vanuit de VS en er is geen ontkomen meer aan. Op 23 november is het ook bij ons Black Friday 2018 en voor bovenstaande consoles zijn er heel wat interessante aanbiedingen, waaronder games en dlc.

De Black Friday-deals voor Xbox One en PlayStation 4 zijn beschikbaar tot en met 27 november. Er zijn honderden titels aan beschikbare games en add-ons in de aanbieding. De tijdelijke kortingen gelden ook voor grote titels die dit jaar nog verschenen voor beide consoles.

(Dit zijn de 10 beste games die je alleen op Xbox One kan spelen.)

Xbox

Voor de Xbox One en Xbox 360 worden maar liefst vijfhonderd games aangeboden met hoge korting. Abonnees van Xbox Live Gold hebben vanaf vandaag al toegang tot de deals. Wie zo’n account niet heeft, kan tijdelijk voor één euro een maand abonnee worden en direct toegang krijgen tot de Black Friday-deals met nog eens 10 procent extra korting. Vanaf maandag 19 november zijn de deals voor alle Xbox-spelers beschikbaar.

(Xbox werkt momenteel aan een controller voor je smartphone en tablet.)

De meest opmerkelijke kortingen voor Xbox One-games:

(Dit zou weleens de controller voor de PlayStation 5 kunnen zijn.)

PlayStation 4

Voor PlayStation 4 zijn er naast games en add-ons ook aanbiedingen voor PS VR-games en PlayStation Plus. Het gaat ook om enkele PlayStation exclusives.

(Deze PlayStation-remasters zijn in november gratis voor abonnees van PS Plus.)

De meest opmerkelijke kortingen voor PlayStation 4-games:

(Sony brengt PlayStation One opnieuw uit met 20 klassieke pre-loaded games.)

Gesponsorde artikelen