Voormalige ‘Big Brother’-kandidaat Kristof is vader geworden

Terwijl het derde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother volop bezig is, krijgen we ook nieuws over een van de voormalige deelnemers uit vorig seizoen. Kristof Timmermans, één jaar geleden nog derde, is namelijk vader geworden van een dochter.

Kristof was vorig seizoen van de meest geliefde kandidaten in Big Brother. De Belgische leerkracht én zanger werd namelijk enkel de eerste week genomineerd door zijn medebewoners. Ook in week 8 was Kristof aanvankelijk genomineerd, maar zijn goede vriend Salar was toen Little Brother en redde hem op die manier. Op die manier bereikte hij uiteindelijk eenvoudig de finale. Daar bleken Grace en Salar echter te sterk, waardoor Kristof uiteindelijk op de derde plaats strandde.

Céline

Sindsdien ging het leven voor Kristof uiteraard gewoon door. En daar is op woensdag 15 februari iets leuks gebeurd. Hij en zijn vriendin Sharon zijn namelijk de ouders geworden van een pasgeboren dochter. Zij kreeg de naam Céline. Dat hebben ze zelf bekendgemaakt op Instagram met een schattige foto.

“Céline, op de wereld voor wonderen. Neem je tijd, het maakt niet uit. Voor altijd onze kleine spruit”, luidt het bijschrift daar. Céline werd geboren om 22.54 uur, was 53 centimeter groot en woog 4,026 kilogram.

De zwangerschap van Sharon werd door het koppel pas vier maanden geleden bekendgemaakt. Kristof wilde zijn familie namelijk zo lang mogelijk afschermen van de pers.

Bekijk hier de pasgeboren Céline:

Meer
Lees meer...