Voorspelden The Simpsons het succes van Pokémon Go?

Voorspelden The Simpsons het succes van Pokémon Go?

Pokémon Go! zorgde eerder deze week voor een overrompeling in de Antwerpse Kammenstraat. Voor de ene een hit, voor de andere een vervelend ding dat te veel jeugd de straat op brengt. 

Op het internet circuleert vandaag de dag een afbeelding van Homer die een smartphone vasthoudt, met daarop een afbeelding van een Pokémon met daarachter een muur. Een hit! Het prentje wordt gretig gedeeld.

Kunnen The Simpsons de toekomst voorspellen?

Zelfs de vooraanstaande Britse krant The Telegraph pakte uit met het nieuws. Het zal dus zeker waar zijn! Het kan niet anders!

Daar lijkt het wel op! Net zoals er een afbeelding van Trump passeert, uit een Simpsons-uitzending van meer dan 10 jaar geleden, terwijl hij gaat voor het presidentsschap, is er nu de hype rond de Pokémon.

En dan nu, helaas, na de opwinding, de anti-climax. Het prentje dat de wereld rondgaat, blijkt een HOAX te zijn. Goedgemaakt wel. Wie het lanceerde, weten we niet, wel dat het goed getruckeerd is met originele beelden uit een aflevering van het 14e seizoen van The Simpsons, waar Homer wijst naar een ingebeelde Jezus. We ruined your day? 🙂

Je had dit artikel ook niet kunnen lezen natuurlijk!

Have fun kids!

Gesponsorde artikelen