Voortaan ook pakjes bezorgd tot 22 uur door bol.com … maar niet in Limburg en West-Vlaanderen

Voortaan ook pakjes bezorgd tot 22 uur door bol.com … maar niet in Limburg en West-Vlaanderen

Bol.com, de meest gebruikte onlinewinkel in ons land, gaat voortaan ook pakjes bezorgen tussen 18 en 22 uur. Daar moet je dan wel 2,49 euro extra voor betalen. En het kan voorlopig alleen op dinsdag of donderdag. En niet in Limburg of West-Vlaanderen.

Ideaal voor klanten die overdag niet thuis zijn of later op de avond thuis komen van hun werk zeggen ze bij bol.com. Nou ja, tenzij je in West-Vlaanderen of Limburg woont, want voorlopig kan het alleen in de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Brussel.

Belgische klanten die lid worden van “Select” op de shopsite betalen nu eenmaal per jaar 9,99 euro waarna alle verzendkosten voor het hele jaar vervallen. Ze hoeven dus niet meer te betalen voor bestellingen onder de 20 euro, zoals nu het geval is.

Select

Het Select-lidmaatschap geldt voor de 300.000 meest bestelde artikelen bij bol.com, in de winkel te herkennen aan het Select-label. Tot dit assortiment behoren ook de artikelen van Belgische en Nederlandse winkeliers die via bol.com verkopen en daarbij ook hun logistiek hebben ondergebracht bij bol.com. Het aantal artikelen met een Select-label zal in de komende jaren nog verder worden uitgebreid, naar verwachting tot zo’n 1 miljoen artikelen maken ze zich sterk bij bol.com.

Gesponsorde artikelen