Vrouw gaat met een 22 jaar oud ongebruikt kaartje naar Disney World, en ze laten haar nog binnen

Vrouw gaat met een 22 jaar oud ongebruikt kaartje naar Disney World, en ze laten haar nog binnen

Het mag dan wel de plek zijn waar je dromen werkelijkheid worden, dit verhaal is toch wel heel straf. Chelsea Herline trok met een kaartje uit 1994 naar Disney World en tot haar grote verbazing was dat volgens de bediende achter het loket nog geldig. Blijkbaar hebben tickets bij Disney geen vervaldatum. Ah ja, want ze leefden nog lang en gelukkig…

Chelsea was vier jaar oud toen haar familie in 1994 een bezoekje aan Disney World zou brengen. Maar op de laatste dag van hun vakantie werd ze ziek en daardoor moest ze binnen blijven. Haar vader heeft dat kaartje blijkbaar nooit weggesmeten en toen hij onlangs de kelder opruimde, vond hij het ticket terug. Toevallig stond er een tripje naar Florida op het programma en dus nam hij het kaartje mee.

De intussen 26-jarige Chelsea betwijfelde uiteraard of Disney World haar verouderde papieren ticket nog zou aanvaarden, maar ze waagde het erop. Met een grote glimlach stapte ze naar een loket waar een jonge vrouw aan het werk was. “Ik heb een heel oud ticket, kan je me daarmee nog toelaten?”, vroeg ze. Tot haar verbazing zei het meisje “ja” en ze verving haar papieren kaartje door een moderne, elektronische versie.

En zo kreeg een sprookje uit de jaren 90 in 2016 toch nog een happy ending. Chelsea amuseerde zich een hele dag op de attracties van het park en liet het kind in zichzelf nog eens naar boven komen. Ga nu dus maar gauw eens kijken of jij nergens nog een ongebruikt kaartje voor Disneyland hebt liggen.

(Bron: Mashable)

Gesponsorde artikelen