Vrouw knipt penis vriend af met tuinschaar

Vrouw knipt penis vriend af met tuinschaar

Een Argentijnse vrouw van 26 heeft de penis van een man van 40 afgeknipt. Ze gebruikte daarvoor een tuinschaar. Haar motief is voorlopig nog onduidelijk: volgens haar advocaat werd ze seksueel aangevallen, volgens zijn advocaat gebeurde het tijdens een seksueel getint spel. De man ligt nog steeds op de afdeling intensieve zorg.

De Argentijnse Brenda Barattini wordt ervan beschuldigd Sergio F. zaterdag van zijn mannelijkheid te hebben beroofd, zo schrijft Metro. Kort na de feiten arriveerden de ambulance en de politie, waarna de man naar het ziekenhuis werd gebracht. Pogingen om zijn penis opnieuw aan te hechten mislukten. Desondanks is zijn toestand stabiel.

Seksueel misdrijf

Volgens de advocaat van de vrouw valt het te rechtvaardigen wat ze heeft gedaan. Volgens zijn informatie werd de vrouw het slachtoffer van een seksueel misdrijf. “Zij liet hem in haar appartement om haar te helpen met haar muziekinstrumenten. Ze kende de man via haar broer en wist dat hij in een rockband zat. Zodra hij binnen was, viel hij haar echter seksueel aan, waarna zij in de verdediging ging. Het is aan de rechter om te beslissen of ze daarbij te ver ging of niet.”

Seksspelletje

Bij de advocaat van de man klinkt een ander verhaal. “Mijn cliënt begrijpt niet wat er gebeurd is. De twee kenden elkaar ondertussen een paar maanden, dit was een gewone ontmoeting. Ze waren bezig aan een seksspelletje waarbij hij geblinddoekt en vastgebonden was. Daar zouden nog bewijzen van terug te vinden zijn op de plaats van de misdaad.”

De man zal waarschijnlijk geen kinderen meer kunnen verwekken

Barattini, die werkt als architecte, zal worden aangeklaagd voor slagen en verwondingen. Volgens het gerecht gaat het in elk geval om ernstige verwondingen en is het zeer waarschijnlijk dat de man niet meer in staat zal zijn om kinderen te krijgen. Verder werd er bevestigd dat de twee elkaar kenden, maar is er nog geen duidelijkheid over de verdere omstandigheden. De man was bijvoorbeeld niet vastgebonden toen de politie arriveerde, en er wordt nog onderzocht waar de tuinschaar vandaan kwam.

Nog geen verklaring

Barattini heeft zelf nog geen verklaring afgelegd. Ze zal pas volgende week worden ondervraagd, eerst zal ze psychiatrisch geëvalueerd worden. Bovendien zal ze ook medisch onderzocht worden op eventuele sporen van verkrachting of aanranding.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat een vrouw de penis van een man afsnijdt. In 1993 gebruikte de Britse Lorena Bobbit een keukenmes om de edele delen van haar man te verwijderen terwijl hij lag te slapen, waarna ze zijn penis in de velden gooide. De vrouw werd jarenlang misbruikt en zou ook verkracht zijn door haar man. Bobbit werd toen vrijgesproken in de zaak.

Gesponsorde artikelen