Vrouw zonder benen scoort de ene date na de andere op Tinder dankzij geniale bio

Vrouw zonder benen scoort de ene date na de andere op Tinder dankzij geniale bio

Als vrouw met twee geamputeerde benen in een rolstoel is het niet altijd evident om te daten. Tenzij je die handicap net uitspeelt natuurlijk, en da’s precies wat de 24-jarige Mandy Horvath doet. Haar Tinder-bio is zo briljant opgesteld dat ze zonder twijfel hoog scoort in de top 10 beste bio’s ooit. En dat levert haar behoorlijk wat dates op!

De Amerikaanse Mandy Horvath verloor haar twee benen toen ze werd aangereden door een trein na een nachtje stappen in 2014. Toch bleef Mandy niet bij de pakken neerzitten en is ze vastbesloten om haar handicap niet te laten overheersen in haar leven. In de plaats daarvan kiest ze ervoor om humor in te zetten als haar geheime wapen, ook tijdens haar herstelperiode.

De eerste jaren na haar ongeluk wou Mandy niet daten, daarvoor was ze te nerveus en was ze zich te veel bewust van haar nieuwe lichaam, vertelt ze aan Metro. Bovendien werd ze regelmatig geconfronteerd met vervelende vragen zoals “Hoe heb jij seks?”, waardoor ze helemaal geen zin meer had in dates.

Enkele maanden geleden besloot Mandy toch de stap te zetten, en meldde ze zich aan bij Tinder. En dat deed ze met verve! Ze schreef zo’n briljante bio, dat ze ongetwijfeld in de top 10 met beste Tinder-bio’s ooit eindigt.

Haar volledige bio ziet er als volgt uit:

Caters News
Metro.co.uk

Mandy beschrijft op geniale wijze en met een behoorlijke portie humor dat ze zonder benen door het leven gaat, maar dat dat ook zijn voordelen heeft.

Door op humoristische manier over haar handicap te praten, verlegt ze de aandacht van haar rolstoel naar haarzelf als een individu. En dat brengt op, want ze krijgt heel wat grappige en hartverwarmende reacties terug en heeft al heel wat dates gescoord ondertussen. Bovendien geeft het haar zelfvertrouwen een serieuze boost.

Een lief vond Mandy nog niet op Tinder, maar ze leerde alvast heel wat nieuwe mensen kennen en is overweldigd door de vele humoristische en positieve berichten die ze al kreeg. En Mandy geeft de moed niet op en blijft zoeken naar de ware. Met haar gevoel voor humor zal dat vast wel lukken!

Gesponsorde artikelen