VRT NU biedt de hele kerstvakantie oude topseries aan: ’16+’, ‘De Autorijschool’ én ‘Het Swingpaleis’

VRT NU biedt de hele kerstvakantie oude topseries aan: ’16+’, ‘De Autorijschool’ én ‘Het Swingpaleis’

Je kan deze kerstvakantie de oude topreeksen 16+, 2000 seconden, Het Swingpaleis en Het leven zoals het is: autorijschool herbekijken op VRT NU. Een paar weken geleden smeet de VRT ook al de oude afleveringen van onder andere Spring en W817 online en nu volgen dus ook deze nostalgische programma’s. 

De VRT geeft ons een vroeg kerstcadeautje. Ze plaatsten de hele kerstvakantie oude afleveringen van verschillende populaire reeksen online. Deze reeksen mag je de komende weken verwachten.

16+

Elke dag van de kerstvakantie komt er een nieuwe (oude) aflevering van de tienerreeks 16+ online. In deze reeks die zich afspeelde op een middelbare school herken je ongetwijfeld de piepjonge Matteo Simoni en Leen Dendievel, Kaat uit Thuis.

De reeks was razend populair van 2006 tot 2008. Fun fact: de eerste reeks van 16+ werd geregisseerd door Jakob Verbruggen, die recent verantwoordelijk was voor verschillende afleveringen van de Netflix-reeksen House of Cards en Black Mirror.

Je kan 16+ hier herbekijken.

VRT

Het leven zoals het is: autorijschool

Wie denkt aan deze reeks, denkt eigenlijk maar aan één legendarisch duo: Jozef en zijn vader Johnny. Johnny leerde zijn zoon op zijn eigen manier autorijden en dat leverde hilarische beelden op. De Limburgse vader schold zijn zoon de huid vol achter het stuur en Jozef onderging zwijgzaam de tirades van z’n vader.

Je kan Het leven zoals het is: autorijschool hier herbekijken.

2000 seconden

2000 seconden was de kerstspecial van het kookprogramma 1000 seconden, waarin Felice en Herwig Van Hove in 1000 seconden een maaltijd op tafel toverden. In de speciale aflevering 2000 seconden, maakten ze in dubbel zoveel tijd een kerstmenu. Ideaal om nog wat ideetjes op te doen voor je eigen kerstdiner.

2000 seconden zal later deze kerstvakantie te bekijken zijn op VRT NU.

Het Swingpaleis

Er zijn weinig programma’s die zo legendarisch zijn als Het Swingpaleis met de al even legendarische presentator Felice. In de muziekquiz namen mannelijke en vrouwelijke BV’s het tegen elkaar op in verschillende rondes, waaronder natuurlijk de onvergetelijke stop-de-band-ronde.

Het was vroeger traditie bij de openbare omroep dat het oude jaar werd afgesloten en het nieuwe jaar werd ingezet met een aflevering van Het Swingpaleis. De VRT maakt dat nu dus weer mogelijk.

Het ABC van de VRT

Helemaal nostalgisch wordt het met Het ABC van de VRT. In deze reeks werden fragmenten uit het rijkgevulde VRT-archief aan elkaar gepraat door Chris Dusauchoit.

Vanaf maandag 25 december zal er elke dag een aflevering van Het ABC van de VRT online komen op VRT NU.

Ziezo, wij weten weer wat doen tijdens de kerstvakantie!

Gesponsorde artikelen