VTM geeft in ‘Huis Gemaakt’ huis weg aan beste verbouwers

Huis Gemaakt VTM
VTM

VTM is op zoek naar jonge koppels die op zoek zijn naar een huis en zelf over de nodige verbouwskills beschikken. In Huis Gemaakt moeten ze namelijk zelf een huis verbouwen waarbij het koppel dat dat het beste doet, het huis ook effectief cadeau krijgt.

De Vlaming heeft een baksteen in de maag en dus zijn ook programma’s rond huizen nog steeds populair. Ooit was er The Block op VT4 – met de alom bekende Sanchez – en momenteel is er onder andere Blind Gekocht en Huizenjagers op VIER.

En binnenkort komt VTM met een gloednieuw verbouwingsprogramma: Huis Gemaakt. Daarin gaan jonge koppels met elkaar de strijd aan om elk een verschillend, fascinerend huis van onder tot boven te verbouwen met duurzaamheid als uitgangspunt. Het concept van het programma is heel eenvoudig, de hoofdprijs is dat niet. Het koppel dat zijn huis met de grootste meerwaarde weet te verbouwen, krijgt het namelijk cadeau.

Kandidaten gezocht

Wie zich aangesproken voelt en zijn kans wil wagen om deze mooie prijs te winnen, kan zich nu inschrijven op de website van VTM. De opnames – en dus ook de verbouwingen zelf – van Huis Gemaakt gaan dit najaar van start. Wanneer het programma op tv te zien zal zijn, is nog niet geweten.

Gesponsorde artikelen