VTM komt binnenkort met ‘K3, één jaar later’ over het eerste jaar van Julia

Vanaf volgende week kunnen fans van K3 op VTM terecht. Op 26 november verschijnt de eerste aflevering van K3, één jaar later, een reportage over het eerste jaar van Julia Boschman bij de meidengroep. Daarin zullen kijkers Hanne, Marthe en Julia zowel op professioneel als privévlak kunnen volgen.

Vorig jaar was Vlaanderen in de ban van K2 Zoekt K3. Daarin gingen Hanne en Marthe op zoek naar een opvolger voor Klaasje, die eerder dat jaar had laten weten dat ze ging stoppen met de meidengroep. Uiteindelijk kwam Julia Boschman als grote winnaar uit de bus. Ondertussen heeft ze er al meerdere grote shows opzitten, zat ze in de jury van The Voice Kids en nam ze al een volledig nieuw album op. En dat volledige proces heeft VTM gevolgd.

Julia

Op 27 november is Julia Boschman officieel één jaar lid van K3. Op die datum in 2021 was op VTM de grote finale van K2 Zoekt K3 te zien. Daarin nam Julia het op tegen Amy, Celester en Diede. Uiteindelijk ging het tussen haar en Amy, waarna ze toch met de overwinning aan de haal ging.

Na haar overwinning kwam VTM al met een korte reportagereeks over de eerste maanden van Julia bij K3. Het grote hoogtepunt zou De Grote Sinterklaasshow zijn, gevolgd door de grote Rewind-party van Studio 100. Maar daar stak het coronavirus nog even een stokje voor.

K3, één jaar later

Maar ondertussen heeft Julia al alle mogelijke podia van België en Nederland mogen leren kennen. En dat zullen fans binnenkort kunnen zien in de nieuwe reportagereeks K3, één jaar later. Die reeks volgt Hanne, Marthe en Julia exclusief tijdens hun eerste jaar samen. Zo was er eerst de ‘Kom Erbij’-tour waarbij Julia officieel verwelkomd werd door de fans, deden ze verschillende videoclipopnames, stonden ze in de zomer op alle mogelijke festivals én waren ze te zien als jury in The Voice Kids.

Naast hun professionele leven krijgen de kijkers ook zaken uit het privéleven van de groep te zien. Zo is te zien hoe Marthe rust vindt bij familie en vrienden en volgt de docu ook de zwangerschap van Hanne van heel dichtbij.

Meer
Lees meer...