VTM maakt startdatum van vernieuwde ‘Blind Date’ bekend

VTM maakt startdatum van vernieuwde ‘Blind Date’ bekend

Het nieuwe seizoen van ‘Blind Date’ met Nathalie Meskens gaat van start op woensdag 6 februari. VTM haalt het programma ter gelegenheid van haar 30ste verjaardag vanonder het stof uit. En er worden enkele nieuwe spelrondes aan het programma toegevoegd.

Dat Nathalie Meskens de nieuwe versie van Blind Date zou presenteren, wisten we al langer. Maar nu worden er enkele nieuwe spelrondes aangekondigd. De meest iconische spelrondes blijven natuurlijk bewaard.

Maar in Wat Zegt Google? screent Nathalie Meskens de drie prooien op Facebook, Instagram, Twitter en andere social media. En wat ze vindt, schotelt ze voor aan de jager. De best denkbare dating tool, want internet legt bijna alles bloot.

Ex-partners worden uitgenodigd

In Een Gewaarschuwd Man komen ook vrienden, familie en zelfs ex-partners van de prooien de jager nuttige inside information geven. Kleine kantjes of vreemde trekjes, geestig verpakt als waarschuwing.

Nieuwe opstelling

De nieuwe Blind Date is een ode aan het origineel waarmee Ingeborg in de jaren 90 zo succesvol was. Maar de opstelling is nieuw. De drie single ‘prooien’ blijven behouden, maar in sommige dates verwelkomt Nathalie Meskens niet één maar twee jagers. Dat zorgt niet alleen voor grote onderlinge strijd rechts van de wand, maar ook links. De twee moeten vanaf de eerste minuut de concurrentie met elkaar aangaan, want al vrij snel volgt het eerste keuzemoment en wordt één van hen beiden weggestemd door de drie prooien.

Oude troeven bewaard

De jagers weten helaas niet hoe zijn prooien eruitzien, wat zorgt voor hilariteit en oncontroleerbaar beengeklets van het lachen.

Bij hun vertrek neemt het koppel afscheid zoals het hoort in Blind Date: met de legendarische dubbele zwaai op de trap. Een week later brengen ze in de studio verslag uit van hun reis.

En horen we of de twee in de toekomst nog meer tijd willen doorbrengen samen.

Geremixt door Regi

Alsof dat allemaal nog niet goed genoeg is, heeft Milk Inc.-dj Regi Penxten de iconische begingeneriek van het programma in een nieuw jasje gestoken. Ook van de partij: de originele commentaarstem die de singles aan elkaar voorstelt. Hij klinkt nog net als in 1995.

(Onlangs raakte nog bekend dat Ian Thomas zal meespelen in Familie.)

Gesponsorde artikelen