Left Right
scrollTop top

VTM komt met nieuw datingprogramma en zoekt singles


Dating koppel
© Shutterstock

Ben je single en zie je het wel zitten om voor de camera’s op zoek te gaan naar de liefde van je leven? Dan is er goed nieuws, want VTM is op zoek naar vrijgezellen voor een nieuw datingprogramma.

Datingprogramma’s op de Vlaamse televisie zijn duidelijk in. Zo blijft Blind Getrouwd jaar na jaar scoren op VTM en is ook de succesformule van Boer zkt Vrouw nog lang niet versleten. Eén pakte dit jaar dan weer uit met de Vlaamse versie van First Dates, terwijl je op dit moment op VIJF kan zien welke koppels ontstaan op Love Island.

Binnenkort komt daar nog een nieuw datingprogramma bij. VTM laat namelijk op zijn website weten dat het op zoek is naar singles voor een nieuw tv-programma. “Is blind trouwen net een stap te ver, maar heb je zin in een leuke blind date? Bracht online daten niet wat je hoopte en gaat het swipen te snel?”, schrijft de zender bij die oproep.

Bijzondere locatie

Hoe het programma er precies zal uitzien is niet geweten. Wel schrijft VTM dat deelnemers op een bijzondere locatie alle tijd krijgen om elkaar écht te leren kennen. Het ziet er dus naar uit dat het programma mikt op het vormen van echte langdurige relaties.

Om je kandidaat te stellen, moet je je aanmelden op de website van productiehuis DOK1 Media. Daar krijg je een vragenlijst over jezelf en over waar je precies naar op zoek bent in een partner.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308