VTM trekt (voorlopig?) de stekker uit Mijn Pop-Uprestaurant

VTM trekt (voorlopig?) de stekker uit Mijn Pop-Uprestaurant

Hoewel Mijn Pop-Uprestaurant nog steeds goeie kijkcijfers haalde, heeft VTM toch beslist om het populaire tv-programma een jaartje in de koelkast te leggen. De zender benadrukt dat het programma (nog) niet definitief is afgevoerd.

Een paar maanden geleden schreven we zelf nog een opiniestuk over ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ en over wat VTM volgens ons zou moeten doen om het programma terug het elan van vroeger te geven. Want eerlijk, de laatste jaren was het programma nog steeds populair, maar het was toch niet meer hetzelfde als in de beginjaren van de wedstrijd, toen het programma ook nog gewoon ‘Mijn Restaurant’ heette en heel Vlaanderen hoopte dat zijn of haar stad de wedstrijd zou winnen.

De fratsen van Gert Verhulst en Sergio Herman in Mijn Pop-Uprestaurant waren leuk om te zien, maar konden niet vermijden dat het programma nu een jaartje in de koelkast vliegt.

Genoeg inschrijvingen

Dat er geen nieuw seizoen van ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ komt is opvallend, omdat VTM na de finale van dit jaar nog een oproep had gedaan voor nieuwe kandidaten. De zender benadrukt wel dat de beslissing om het programma een jaartje over te laten slaan niets te maken heeft met te weinig inschrijvingen of met Sergio Herman die geen zin meer zouden hebben om jurylid te zijn in het programma.

“Geen van beide redenen speelt mee”, zegt VTM. “Soms moet je een programma even laten rusten, zodat de honger weer groter wordt”.

Gesponsorde artikelen