VTM zal ‘Lili en Marleen’ na de vakantie blijven uitzenden

VTM zal ‘Lili en Marleen’ na de vakantie blijven uitzenden

‘Lili en Marleen’ zal ook na de vakantie herhaald blijven worden op VTM. De zender maakte deze beslissing omdat de heruitzendingen tijdens de zomervakantie een enorm succes waren en dagelijks konden rekenen op meer dan 600.000 kijkers.

Lili en Marleen zijn hip en trendy (of toch alvast de reeks). De serie uit de jaren 90 werd deze zomer heruitgezonden op VTM en groeide zo uit tot een ware hype. Dagelijks kon de reeks met Carry Goossens, Helena Vanloon en Christel Doomen rekenen op zo’n 600.000 kijkers. Wat goed is voor een marktaandeel van 29,6 procent van de doelgroep van Vlamingen tussen de 18 en 54 jaar oud.

Zondagavond

Lili en Marleen werd tijdens de zomervakantie FC De Kampioenen-gewijs dagelijks herhaald op VTM. De laatste aflevering werd vrijdag uitgezonden en daar waren veel fans ontevreden over.

Vanaf nu zondag zal het derde seizoen Lili en Marleen uitgezonden worden op zondag om 19.55 uur. Lili en Marleen zal dus niet langer dagelijks te zien zijn zoals tijdens de zomervakantie, maar zal teruggebracht worden tot één aflevering per week.

Wie het niet ziet zitten om altijd een week te wachten op de volgende aflevering, kan natuurlijk ook de volledige reeks in huis halen.

Gesponsorde artikelen