“Vuil hoer, smeerlap, ik wil Cath Luyten muilen, …”: Herman Brusselmans speelt in DSMTW zijn topmomenten na

“Vuil hoer, smeerlap, ik wil Cath Luyten muilen, …”: Herman Brusselmans speelt in DSMTW zijn topmomenten na

We zijn eindelijk in de laatste finaleweek van De Slimste Mens ter Wereld beland. Vandaag namen Sven De Leijer en Cath Luyten het op tegen Marc-Marie Huijbregts, de sympathieke Nederlander die ‘ja’ wel eens afwisselt met ‘nee’.

1. Ja, nee, ja, ja, nee. Marc-Marie is terug!

2. De kerstsfeer is al in het land

In De Kijk van Kelly werd al voor de aflevering duidelijk dat de kerstsfeer duidelijk in het land is. Cath en Marc-Marie hebben namelijk matchende kerstkledij. En Erik, die zit met zijn gedachten al bij zijn nieuwe film.

3. De topmomenten van jurylid Herman Brusselmans & het liedje

“Vuil hoer, smeerlap, poepen, ik haat jullie allemaal, kust mijn kloten”, en zo ging Herman nog wel even door toen hij zijn topmomenten even wilde naspelen. Goed dat Herman zichzelf niet al te serieus neemt, “miljaaaardedjuuu!”. En dan moest het liedje nog komen! Klasse, Marc-Marie.

4. De prachtige outfit van Marc Coucke

Nu Marc Coucke zijn bedrijf heeft verkocht en miljardair is geworden, kan hij zich met belangrijkere zaken bezighouden. Vragen stellen bijvoorbeeld. Hij keek er zo naar uit, omdat hij zich mocht verkleden. Maar dat liep toch anders af dan hij zelf gehoopt had …

5. De finale: Cath versus Marc-Marie

Sven De Leijer mag morgen zeker terugkomen, maar wie zal hem vergezellen? Marc-Marie, of blijft Cath als laatst overgebleven vrouw in de race?

Gesponsorde artikelen