Vuurwerk vliegt in publiek tijdens optreden Odesza: twee fans gewond

Vuurwerk vliegt in publiek tijdens optreden Odesza: twee fans gewond

Twee fans van Odesza zijn zondagavond lichtgewond geraakt door het vuurwerk dat vanaf het podium de lucht ingeschoten werd. De pyrotechniek stond helemaal verkeerd afgesteld en er werden explosieven in de richting van het publiek gelanceerd.

Zondagavond stond het succesvolle EDM-duo op te treden op het Life Is Beautiful-festival in Las Vegas. Toen werd er een pijl vuurwerk pal in het publiek geschoten en de rest van de pijlen vlogen de lucht in. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Twee gewonden

De lokale autoriteiten melden aan TMZ dat één van de vuurpijlen uit de vuurwerkhouders gevallen was en dat de explosieven daardoor in het publiek terechtkwamen. Twee mensen raakten lichtgewond, één in de maag en de andere in het oog. Ze werden ter plekke verzorgd.

Beelden

Concertgangers legden het incident vast met hun smartphones terwijl ze het concert aan het filmen waren. “Dude, één van de vuurpijlen kwam in het publiek terecht tijdens de set van Odesza. Ik hoop dat die mensen oké zijn.”

“Ik vond het zeer fijn tot het vuurwerk voor ons gezicht ontplofte”, tweette iemand anders. “Gaat niemand zijn verantwoordelijkheid nemen?”

Gesponsorde artikelen