‘W817’-cast voor de eerste keer opnieuw samen op de foto op set reüniefilm ‘8eraf!’

Dit najaar verschijnt de langverwachte reüniefilm van W817. In 8eraf! krijgen we te zien hoe het nu nog met de personages gaat die we leerden kennen tijdens hun studententijd. Enkele weken geleden gingen de opnames van start en nu krijgen we de eerste foto met de volledige cast te zien.

Govert Deploige, Kadèr Gürbüz, Britt Van Der Borght, Danny Timmermans, Aron Wade, Jenne Decleir, Aagje Dom en Machteld Timmermans, staan voor altijd in ons geheugen gegrift als Steve, Birgit, Zoë, Tom, Akke, Carlo, Jasmijn en Ellen uit W817. Later dit jaar zijn ze opnieuw samen te zien in de nieuwe film 8eraf! en nu is daar de eerste foto van de volledige cast.

Iedereen samen

We kregen eerder al enkele foto’s te zien vanop de set van 8eraf. Maar nu is er ook een eerste groepsfoto met de volledige cast. Daarop zien we alle acteurs opnieuw samen, 18 jaar nadat de laatste aflevering van W817 uitgezonden werd.

Ze zijn allemaal natuurlijk enkele jaartjes ouder geworden, maar het is duidelijk dat ze er nog steeds evenveel zin in hebben als bijna 20 jaar geleden.

8eraf!

Hoewel de opnames van de film 8eraf! nog maar net begonnen zijn, is er al heel wat gebeurd rond de W817-film. Begin 2020 riep de cast van W817 fans op om tickets te kopen voor de film. Als er 50.000 tickets in voorverkoop verkocht werden, dan was er voldoende budget om de film te maken. De kaap van 50.000 werd snel gehaald, maar toen gooide het coronavirus roet in het eten.

Door de uitbraak van het coronavirus moesten de opnames van de film uitgesteld worden en kon de film dus niet, zoals gepland, eind 2020 in de zalen komen. Maar nu zijn de opnames dus wel van start kunnen gaan en zal de film dit najaar in de zalen te zien zijn.

Bekijk hier de foto van de W817-cast:

Meer
Lees meer...