‘W817’-film ‘8eraf’ uitgesteld tot volgend jaar

W817 8eraf
VRT

8eraf, de film van W817 die in oktober in de zalen te zien zou zijn, wordt met een jaar uitgesteld wegens de huidige coronacrisis. Alle tickets blijven geldig voor de nieuwe datum in 2021.

Vorige maand raakte bekend dat W817 een film ging maken, maar er moesten eerst 50.000 fans een ticket kopen vooraleer ze 8eraf zouden maken. Amper een maand later waren de tickets al uitverkocht. De opnames zouden in mei starten, maar door de verlenging van de coronamaatregelen kunnen die nu niet doorgaan.

Exact een jaar later

“Momenteel zitten we allemaal in ons kot, zoals het hoort. Als de overheid zegt dat het 100 procent veilig is dan gaan we de film draaien”, vertellen de acteurs in een videogesprek. Uitstel is dus geen afstel, ze verschuiven de film met exact een jaar. “Heb je bijvoorbeeld tickets gekocht voor vrijdag 2 oktober in Antwerpen? Dan zijn die tickets geldig voor vrijdag 1 oktober 2021 in Antwerpen.”

Kinepolis zal iedereen met een ticket volgend jaar minstens vier maanden op voorhand nog een automatische reservatiebevestiging sturen.

8eraf

De film, 8eraf, brengt de kotgenoten 20 jaar later samen en toont hoe het met hen gaat nadat ze ieder hun eigen weg zijn gegaan. 8eraf zal in oktober 2021 te zien zijn in de zalen van Kinepolis.

Gesponsorde artikelen