‘W817’-cast steekt fans een hart onder de riem met filmpje

YouTube

Een week nadat nadat officieel bekend raakte dat de ‘W817’-film er komt, laat de cast opnieuw van zich horen. Omdat ze hun fans een hart onder de riem willen steken in deze moeilijke tijden, zetten ze een video online.

Nu de film van ketnetreeks W817 er officieel komt, kan niets ons enthousiasme stoppen. Behalve de coronacrisis misschien. De acteurs maakten daarom een filmpje om hun fans een hart onder de riem te steken.

Ze brengen een quarantaine-versie van het nummer We Zijn Er Voor Elkaar, dat eerder al te horen was in de reeks. Ook vanuit hun kot brengen ze dat met hetzelfde enthousiasme. Vooral Steve blijkt een rasentertainer.

50.000 tickets

De video is alvast een leuk opwarmertje voor de film, die in oktober in de zalen komt. Alleen de allertrouwste fans zullen er dan bij zijn. Kinepolis stelde vooraf slechts 50.000 tickets beschikbaar. De opbrengsten daarvan zullen nu gebruikt worden om de film ook effectief te gaan maken.

8eraf

Er zijn nog niet veel details bekend over de film. Wat we wel weten is dat de film 8eraf zal gaan heten. De film toont hoe het de kotgenoten 20 jaar later vergaat, nu ze ieder hun weg zijn gegaan.

Gesponsorde artikelen