Waarom Alex uit Temptation Island de nieuwe Marvin is

Waarom Alex uit Temptation Island de nieuwe Marvin is

Alex van Temptation Island is geen kater om zonder handschoentjes aan te pakken. En katers, die zal hij wel hebben: vorige week brak hij na een café-optreden de ribben van een fan. Nu blijkt dat hij in bezopen toestand ook met Herbert op de vuist gegaan is. Alex vindt zichzelf nochtans heel volwassen voor zijn leeftijd, maar begaat de ene blunder na de andere. Binnenkort moet hij voor de rechtbank verschijnen. Sounds familiar? Alex is gewoon de nieuwe Marvin.

Verleider Alex uit Temptation Island stampte vorige week een fan in het ziekenhuis na een optreden samen met Danyla en Ken. “Dit is een onzinverhaal,” zei Alex in TV Familie. Maar het is nochtans niet de eerste keer dat de arrogante spierbundel op de vuist gaat.

Niet de eerste keer

Eind februari organiseerde Regilio die vorig jaar zonder kleerscheuren uit Temptation Island kwam één van zijn Onbeschoft-feestjes. Heel wat Temptation-deelnemers kwamen feesten waaronder Pommeline, Herbert, Rosanna en Alex.

Volgens TV Familie had Alex teveel gedronken, en je kan al raden wat er toen gebeurde: hij kreeg ruzie met Rosanna. Op een bepaald moment gaf ze hem een klap om hem uit te dagen. Dat pikte Alex niet en hij gaf Rosanna een duw. Dat vond Herbert dan weer een schande en uiteindelijk gingen de twee beschonken hotties op de vuist. Volwassen toch?

Alex is de nieuwe Marvin

Verleidster Chiara van Temptation Island 2016 heeft het verhaal aan TV Familie bevestigd: “De roem van Temptation is hem naar het hoofd gestegen, Alex is de nieuwe Marvin”. En zij kan het weten want vorig jaar kroop ze maar al te graag op Marvin.

Het pikante lijstje van Marvin

Iedereen kent Marvin nog wel, naast talk-to-the-hand Gringo is hij de meest beruchte kerel uit de Temptation-geschiedenis. Hij ging meerdere keren in de fout, zo ging hij niet alleen van bil met Chiara, maar ook met Jill.

Na Temptation biechtte Marvin ook deze achterbakse move op: in het begin van zijn relatie met Louise was hij nog steeds “bezig” met zijn ex. Er gingen zelfs geruchten rond dat hij nooit echt samen geweest is met Louise.

Twee brokkenmakers

Al is Alex zijn stijl meer in your face, de gelijkenis met de geniepige Marvin is treffend. Zo maakten Marvin en verleidster Chiara vorig jaar een scène in een restaurant. Terwijl Marvin een date had met een ander meisje, gooide Chiara een zak kleren naar zijn hoofd. Heel het restaurant had het gezien en het nieuws lekte snel op social media. Na Temptation Island heeft Marvin ook al zijn geld opgezopen en met foute vrienden rondgehangen.

Maar de kers op de taart: Marvin was vorig jaar met zijn zatte botten tegen een auto gebotst. Hij heeft toen vluchtmisdrijf gepleegd en belandde een nachtje in de cel.

De rekening: opnieuw rijproeven afleggen en een boete van 2.070 euro. Ook aan Alex zijn uitbarstingen komt nog een staartje: hij moet zich binnenkort verantwoorden voor de correctionele rechtbank wegens slagen en verwondingen.

Trots als een pauw postte Marvin zijn politie mug shot op Facebook:

Het Onbeschoft-feestje:

Gesponsorde artikelen