Waarom Jindra keihard een K3’tje moet worden: “De liveshows halen is gelukt, nu gaan we voor de finale!”

Waarom Jindra keihard een K3’tje moet worden: “De liveshows halen is gelukt, nu gaan we voor de finale!”

Tranen met tuiten huilde ze toen ze samen met Hanne en Demi na een list tóch bij de laatste 10 bleek te zitten in de zoektocht naar de nieuwe K3. En maar goed, want minstens één liveshow halen was Jindra’s grote doel. “Maar nu gaan we voor de finale, hé!” Wees maar zeker dat Jindra met alles wat ze in zich heeft haar grote droom najaagt. Waarom we vanaf vrijdag allemaal op haar moeten stemmen? Dat vroegen we haar gewoon zelf!

Een hele dikke proficiat met die wildcard! Voor jou is het natuurlijk extra spannend geweest, want jullie zaten plots in één van de ‘verliezersauto’s’. Hoe voelde dat?

Afschuwelijk! Het wat absoluut niet leuk. Ik was ook zo emotioneel. Je bent zo ver gekomen en je doet het zo graag en dan moet je naar huis … Ik begreep het gewoon niet. Ik was echt even helemaal van de kaart.

Dat hebben we gezien op tv … Ocharme! Wat ging er toen allemaal door je hoofd?

Vooral teleurstelling. Ik wilde heel graag horen wat er was gebeurd en waar ik moest aan werken, maar dat kwam niet. Vooral dát vond ik heel moeilijk.

Jullie hadden dus echt geen idee dat jullie terug mochten komen?

Nee, totaal niet. Maar het was fantastisch! Ik was zo dankbaar dat ik de wildcard heb gekregen. Heb je de start van K3 eigenlijk bewust meegemaakt? Nee, het was pas toen ze upcoming werden, vooral met Heyah Mama, dat ik er ben ingekomen. Als kind ben ik wel naar een theatershow geweest en dat was echt magisch om mee te maken. Gewoon, dat je al die liedjes kent en kan meezingen … Dat was zo leuk! Het is zo bijzonder voor kinderen om zoiets mee te maken. Ze zijn ook een heel dankbaar publiek.Jullie zijn intussen al een tijdje terug van het geweldige bootcamp. Wat was voor jou het mooiste moment daar?

Ik denk toch wel toen ik de wildcard kreeg. Dat was heel bijzonder! Jullie hebben ook allemaal de ontgoocheling van Kristel gezien over de DVD’s, en als je dan plots zo’n wildcard krijgt, is het toch wel een omslag in heel het gebeuren.

VTM
K3 bestaat natuurlijk uit de blonde, de rosse en de zwarte. Zou jij je haar kleuren mocht het nodig zijn?

Oh, ja hoor! Ik vind mijn haar heel leuk zoals het nu is, maar ik doe het ontzettend graag en als ik daarvoor mijn haar moet kleuren, dan heb ik iets van: doe maar!

Heb je een voorkeur qua kleur?

Ik heb geen idee hoe rood me zou staan, maar toch liever rood, omdat ik denk dat zwart te hard gaat zijn bij mij.

We kennen K3 natuurlijk ook van alle prachtige outfits. Wat vind jij het mooiste pakje?

Ik vind het K3-Airlines pakje dat ik heb mogen dragen echt heel tof!

En zat het goed?

Ja, héél goed! Ik stond er echt van te kijken.

Even een ‘gemeen’ vraagje: Karen, Kristel of Josje?

Oeh, moet ik echt kiezen? Dan zou ik denk ik voor Kristel gaan …

Waarom?

Ze is heel verantwoordelijk en rustig. Ik zou die rust die zij heeft ook willen en kunnen hebben.

Heb je al een leuk momentje beleefd met haar?

Tijdens de eerste eliminatieronde op het bootcamp kregen een staande ovatie van Kristel. Dat was voor mij even zo van … OH, DANKU!! Na het moment met de DVD’s was het heel fijn om eventjes te weten dat het weer goed was, die bevestiging.

En euh … Niels of Gerard?

Ik vind Niels echt een toffe! We hebben al veel opnames gehad samen en het is altijd heel gezellig. Maar je kan altijd heel hard lachen met Gerard en dan is Niels de rustigere, en dat vind ik een hele mooie combinatie. Dus allebei!

Jullie hebben op het bootcamp ook mogen samenwerken met Louis Talpe. Dé vraag waarop iedereen een antwoord wil: HOE KNAP IS HIJ IN ‘T ECHT??

Oh my god, niet te doen! Ik was even helemaal van mijn apropos die dag. Ik had hem ook nog nooit gezien. Iedereen zei zo van: “Oh, Louis Talpe komt!” En ik dacht even: “Huh, wie is dat?” Echt KEI-ERG! En toen zag ik hem en was het meteen van “Oh!”

Haha, begrijpelijk! Heb je ook iets van hem kunnen opsteken?

Hij was natuurlijk superprofessioneel. Hij heeft natuurlijk al veel ervaring. Ik wou echt dat ik zo goed stemmetjes kon inspreken als hij. Oh my god, zo goed!

Vul aan: het leukste aan K3 zijn is …

Dat je van je hobby je werk mag maken. Ik dans, zing en acteer heel graag, anders zou ik hier niet zitten. Dat ik dat jáááren zou mogen doen, zou fantastisch zijn!

Vanaf vrijdag moeten we natuurlijk massaal aan ’t stemmen slaan. Waarom moeten we op jou stemmen?

Oei! Ik doe het gewoon supergraag en natuurlijk is het voor ons allemaal een droom. Ik hoop dat ik mijn passie kan overbrengen. Ik vind het belangrijk dat je jezelf kan zijn en muziek, dans en theater geven mij dat. Als ik dat doe, ben ik mezelf en voel ik me goed. Ik hoop dat ik dat kan overbrengen en de kinderen zich daar ook in zullen herkennen.

Kijk je uit naar de start van de liveshows? Ja, het is voor mij heel fijn om nu volle bak aan de slag te gaan en mij hierop te focussen. Wanneer zal het avontuur voor jou geslaagd zijn? Ik wilde heel graag de eerste liveshow halen en dat is al gelukt. Maar nu gaan we voor de finale, hé! Mezelf daar laten zien is nu mijn doel. We wensen jou alvast waanzinnig veel succes, Jindra!
vtm

Wie nu al geen genoeg meer krijgt van Jindra, kan haar trouwens altijd volgen via Facebook:

En Instagram:

En vrijdag is ze er natuurlijk bij in de allereerste liveshow van K3 Zoekt K3, om 20u35 op VTM.

Gesponsorde artikelen