Waarom Lisa één van de nieuwe K3’tjes moet worden: “Ik hoop dat mensen zien hoe gelukkig ik ben op een podium”

Waarom Lisa één van de nieuwe K3’tjes moet worden: “Ik hoop dat mensen zien hoe gelukkig ik ben op een podium”

Met haar versie van ‘Tele-romeo’ waren de meningen nog verdeeld tijdens de audities, maar intussen is Lisa toch maar lekker doorgestoten naar de laatste tien. “Ik kan het soms nog niet geloven!” Maar toch is het zo, en terecht, want de finaliste uit Miss Nederland heeft al bewezen wat ze in haar mars heeft. Waarom we nu allemaal op haar moeten stemmen om één van de nieuwe K3’tjes te worden? Wel … Dat vroegen we haar gewoon zelf!

Hey Lisa, proficiat dat je al zo ver geraakt bent! Dat voelt lekker zeker?

Ik kan het soms nog altijd niet geloven, het is een beetje onwerkelijk! Straks moeten die liveshows komen en ga ik mezelf nog eens moeten knijpen. Echt cool!

Eentje om erin te komen … Weet je nog wat de allereerste K3-single was? Heyah Mama was hun eerste hit. Even daarvoor hadden ze al een ander liedje …Nee, dat weet ik niet uit mijn hoofd. Ik was eigenlijk al te oud voor K3 toen. Ik ben 25 nu, dus ik heb K3 niet in mijn kindertijd meegemaakt. Dat is jammer. Maar ik heb K3 wel heel veel gebruikt toen ik les gaf aan kinderen!
vtm
Wat is je eerste levendige herinnering aan K3?

Toen ik jong was, heb ik in de dansschool eens met enkele meiden Je hebt een vriend gezongen. Dat was heel leuk!

En ben je ooit naar een optreden geweest of was je ook al nét te oud?

Ik heb ze niet live gezien als klein meisje, maar heb intussen wel alle dvd’s gekeken. Ik heb echt ALLES wat mogelijk is gezien, denk ik! (lacht)

Wat vind je – uit dat alles – het allerbeste dat je gezien hebt?

Het live-concert in Ahoy. Dat vond ik zóóó vet! Dat pianomoment met Miguel was zo intiem. Dat raakte me wel. En als je dan al die gezichten van die kids ziet, dat is superdankbaar natuurlijk.

Jullie zijn intussen ook allemaal op bootcamp geweest. Van welk moment daar heb je het hardst genoten?

Het optreden voor de publieksjury! Dat was echt magisch. Ik vind het zo leuk om voor kinderen op te treden, omdat het zo puur en echt is. Dat vult echt je hart. Ik werd er bijna emotioneel van. Het was echt een waw-moment!

Moh, zo lief! Ik hoop nu al dat je nog héél veel van die momenten mag beleven …

Dat zei ik ook tegen Jindra toen we samen naar de show in Ahoy gekeken hadden. We waren beiden een traantje aan het wegpinken omdat het zo intiem was met die piano. Ik zei toen ook dat ik er echt kippenvel van kreeg. Dat wordt nog wat als we straks op het podium staan, straks moet ik enkel huilen van geluk! (lacht)

Heb je jezelf eigenlijk ingeschreven voor K3 Zoekt K3?

Ja, toen ik hoorde dacht ik direct: “WAAR IS DIE WEBSITE??” Ik heb me meteen opgegeven, omdat ik al lang wist dat ik dit gewoon wil doen.

Vul aan: het mooiste aan K3 zijn is …

Heel veel mensen blij maken met muziek. Zoveel mogelijk mensen tegelijk, dat is het liefste wat ik doe. De kinderen natuurlijk , maar ook de ouders, oma’s en opa’s. Want het leuke aan K3 is dat je voor alle leeftijden kan performen. Meestal word je als artiest in een leeftijdscategorie gestopt, maar hier komen ouders en grootouders meekijken naar optredens met hun kinderen.

Even een ‘gemeen’ vraagje: Karen, Kristel of Josje?

Oh, dat is lastig want ze hebben allemaal wel iets waarvan ik denk: “Daar kan ik me in vinden.” Josje natuurlijk iets meer omdat ze Nederlandse is en met mij op de academie heeft gezeten. Maar met Kristel voel ik dat we wat dezelfde persoonlijkheid hebben. Ik ben ook wel verantwoordelijk en perfectionistisch. En Karen vind ik gewoon een topwijf omdat ze zo zichzelf is en zo open.

En euh … Gerard of Niels?

Dat is ook lastig. Gerard is hilarisch. Ik vind hem echt geweldig. Hij maakt zo’n grappige grappen. Nederlandse humor. Maar Niels is ook lief en doet het ook echt goed. Beide dus!

Jullie hebben tijdens het bootcamp ook het geluk gehad om de one and only Louis Talpe in het echt te zien. Dé vraag waarop iedereen een antwoord wil: is hij in het echt ook zo waanzinnig knap?

Jaaa! Ik vond hem in het echt nóg knapper zelfs. Ik had hem natuurlijk al gezien op tv en dan had ik geen opvallend wauw-gevoel, maar toen ik hem in het echt zag dacht ik wel: “Ja, wel hallooo!” (lacht)

K3 bestaat natuurlijk uit de zwarte, de rosse en de blonde. Stél dat het nodig is, zou je dan je haar kleuren?

Ja, zeker. Maar we zullen zien of ik het moet verven. Ik heb het nog nooit eerder gedaan, maar dan is het net zo gezond. Volgens mij kan het

In welke kleur zou je het dan het liefste doen?

Dat vind ik moeilijk, want ik weet niet hoe blond of rood me staan. De kapper weet dat het best, dus hij zal het dan wel zeggen.

Binnen enkele weken weten we wie de nieuwe K3 is. Hoe ziet die er in een ideale wereld uit voor jou?

Met drie van deze tien dames natuurlijk! (lacht) Maar met wie precies zou mij echt niet uitmaken. Met sommige meiden heb ik natuurlijk wel samengewerkt tijdens de bootcamp en dat was echt wel super.

Met wie was dat nu weer?

Ik heb eens een groepje gevormd met Jindra en Laura en eens met Lauren en Laura. Zij waren allemaal heel fijn om mee samen te werken en ik hoop dat de rest van de meiden nog zal volgen in de liveshows. Maar ik zie dat helemaal goedkomen!

Vanaf vrijdag moeten we met z’n allen massaal aan ’t stemmen slaan. Waarom moeten kijkers op jou stemmen?

Ik hoop gewoon dat mensen het in mij zien. Dat ze zien hoe gelukkig ik hiervan word en natuurlijk wil ik het publiek gelukkig maken! Ik hoop dat ze dat kunnen voelen en dat dat genoeg is om in mij de nieuwe K3 te zien?

We wensen jou alvast waanzinnig veel succes, Lisa!
vtm

Wie nu al geen genoeg meer kan krijgen van Lisa, kan haar trouwens altijd volgen via Facebook:

Én Instagram!

En vrijdag is ze er natuurlijk gewoon weer bij in de allereerste liveshow van K3 Zoekt K3, om 20u35 op VTM.

Gesponsorde artikelen