Waarom moeilijk als het makkelijk kan? Opzegbrieven opstellen en verzenden doe je voortaan online!

Waarom moeilijk als het makkelijk kan? Opzegbrieven opstellen en verzenden doe je voortaan online!

Via DirectOpzeggen.be stel je automatisch je opzegbrief op en print of verzend je die online.

Nathan De Hert, oprichter van Direct Opzeggen: “Recent wou ik mijn verzekeringspolis opzeggen. Na grondig opzoekwerk en alle benodigde informatie te hebben verzameld, bel ik de klantenservice. “Om op te zeggen moet u een email versturen naar …”, klonk het. Na 14 dagen kreeg ik antwoord, met bijlage. Deze moest ik printen, tekenen en aangetekend opsturen. Nadien kostte het nog enkele telefoontjes om de opzegging eindelijk rond te krijgen … Iedereen herkent dit wel. Dit moet toch makkelijker kunnen?

Veel bedrijven maken het nog steeds nodeloos moeilijk om op te zeggen. Van hardnekkige fitness-abonnementen waar je maar niet van af geraakt, tot onverwachte rekeningen lang nadat je dacht opgezegd te hebben. Niet enkel zijn de juiste opzegprocedures vaak moeilijk te vinden, ook staan er soms clausules in het contract die simpelweg bij wet verboden zijn.

Op dit moment kun je al meer dan 60 verschillende diensten opzeggen, waaronder telecom providers, fitness centra, autoverzekeringen, … Om verder te groeien vragen wij gebruikers welke diensten ze graag nog aan onze website willen toevoegen.

Website: https://www.directopzeggen.be

“Ik ben benieuwd wat jullie hier van vinden en hoor graag wat er beter kan of welke diensten/abonnementen je graag aan de site zou willen toevoegen.”

Nathan De Hertnathan@directopzeggen.be

Gesponsorde artikelen