Waarom Solange Jay Z aanviel? We hebben er het raden naar

Waarom Solange Jay Z aanviel? We hebben er het raden naar

Aangevallen worden door je schoonzus terwijl je vrouw erbij staat en stoïcijns kalm blijft, het overkwam Jay Z na het Met Gala in New York begin deze maand. De beelden, die gemaakt werden in een lift, werden gelekt. Wat er precies gebeurd is, weten we niet, maar het houdt het internet bezig.

Jay Z, Beyoncé en Solange samen in een lift, het zou het begin van een goeie mop kunnen zijn, maar dat is het niet. Op videobeelden die gelekt werden aan showbizzsite TMZ is te zien hoe Solange haar schoonbroer enkele rake klappen uitdeelt, ondanks het feit dat ze in bedwang gehouden wordt door een bodyguard. Het is niet duidelijk wat haar bezielt, maar wat op de beelden wel duidelijk zichtbaar is, is dat Beyoncé amper verroert tijdens het incident.

Het kan zijn dat dit een stunt is van Jimmy Kimmel of een promostunt voor de tour van Jay en Bey, maar dat lijkt onwaarschijnlijk, vooral omdat het hotel zich al geëxcuseerd heeft voor het lek. Wat er precies gebeurd is in de lift, zullen we allicht nooit weten, maar op sociale media wordt wel volop gegist. De hashtag #WhatJayZSaidToSolange is wereldwijd trending, net zoals #DamnSolange gisterenavond was. 

Een bloemlezing van de beste tweets en memes die de ronde doen:

Rihanna kan zich wel inbeelden hoe Jay Z zich moet voelen.

Wie Game of Thrones-spoilers verklapt, verdient klappen?

De naam van de nieuwe tournee is bekend.

“Springen! Solange komt eraan.”

Opgroeien met een zus als Beyoncé moet niet gemakkelijk geweest zijn.

“IK BEN NIET DE BABYSIT!!”

Zou het Jay Z opgevallen zijn dat zijn vrouw niet reageerde?

“Een zus? Heeft Beyoncé een zus?”

Solanges Wikipedia-pagina is alvast geüpdatet.

Gesponsorde artikelen