Waarom Suzan één van de nieuwe K3’tjes moet worden: “Ik ben met het ‘bouwvakkerige’ aan de slag gegaan'”

Waarom Suzan één van de nieuwe K3’tjes moet worden: “Ik ben met het ‘bouwvakkerige’ aan de slag gegaan'”

“Het was wild, woest en ‘bouwvakkerig'”. Yup, de auditie van Suzan in K3 Zoekt K3 staat so-wie-so in het lijstje van de meest onvergetelijke. “En plots werd Oya Lélé een agressief nummer”, vulde Karen de Studio 100-baas Gert Verhulst nog aan. Maar whatever: Suzan stootte toch maar lekker door naar de laatste tien. Waarom we vanaf vanavond allemaal op haar moeten stemmen? Dat vroegen we haar gewoon zelf!

Hey Suzan, eerst en vooral proficiat met je ticket voor de liveshows! Hoe voelt het om al zover geraakt te zijn?

Heel mooi, ja. Speciaal!

Eentje om erin te komen: hoe heette de allereerste single van K3 nu weer? Heyah Mama? Er was er nog nét eentje voor … Was dat niet Wat ik wil? Jupz!Ja, amai, die heb ik echt grijsgedraaid. Ik was zotfan!
Wat is jouw mooiste of eerste levendige herinnering aan K3?

Ik weet nog dat ik als kind echt superfan was en dat ik heb meegedaan aan een playbackshow. En natuurlijk met mijn vriendinnen, die ook allemaal fan waren, K3-liedjes zingen en dansen voor de spiegel, hé!

Hadden jullie en favoriet nummer waarop jullie helemaal uit de bol gingen? Nee, we kenden ze allemaal en vonden ze gewoon allemaal goed! Net na je auditie noemde Gert je performance een beetje bouwvakkerig. Wat dacht je toen hij dat zei?

Ja, ik denk dat het een beetje mijn houding zal geweest zijn toen. Maar hij mag dat vinden, hé.

Heb je daar intussen aan gewerkt op het bootcamp?

Ja, ik ben er echt wel mee aan de slag gegaan. Ik heb veel aandacht besteed aan dans en aan presentatie. Ik heb veel tips gekregen.

vtm
Wat is het mooiste momentje dat je hebt beleefd op het bootcamp?

Sowieso alles wat we gedaan of geleerd hebben. En dan vooral de optredens, dat was voor mij heel speciaal, zo met z’n drieën, en dan in de K3-kleren …

Heb je ook een favoriete K3-outfit? Het regenboogjurkje natuurlijk!Gert heeft tijdens de audities nog veel meer hilarische uitspraken gedaan. Heb je zelf een favoriete Gert-quote?
vtm

Ik vind het vooral grappig als hij reageert op Karen, of zo. Hun onderlinge interactie is heel grappig! Elkaar een beetje plagen … Dat vind ik wel tof.

K3 bestaat natuurlijk uit de blonde, de rosse en de zwarte. Stel dat je jouw haar moet kleuren, zou je het dan doen? Ja, hoor. Dat maakt absoluut niet uit. Als ik het word, mag alles! (lacht) Ik heb van nature wel blond haar natuurlijk, dus het zou wel zonde zijn. Maar we zullen zien … Hoe ziet de ideale K3 er volgens jou uit? Met welke meisjes?

Dat kan ik echt nog niet zeggen. Het is sowieso nog even zoeken. En ik zou heel graag nog eens met iedereen samenwerken.

Even een ‘gemeen’ vraagje: Karen, Kristel of Josje?

Ik vind wat ze zeiden op hun persconferentie heel mooi: “We willen geen vervangsters, maar opvolgsters.” Op een bepaald vlak kan ik me in alle drie wel vinden, denk ik.

En euh … Niels of Gerard? Allebei! Ze zijn gewoon alle twee even geweldig! Vanaf vanavond moeten we natuurlijk allemaal aan het stemmen slaan. Waarom moeten we op jou stemmen?

Iedereen weet intussen al een beetje dat ik toch wat de ‘stoere meid’ ben. Maar ik ben ook gewoon een hele harder werker, ik wil er echt vol voor gaan en heel veel mensen blij maken. En gewoon mijn enthousiasme overbrengen door voor hen op te treden.

Héél veel succes, Suzan!

Wie nu al geen genoeg meer krijgt van Suzan, kan haar trouwens altijd volgen via Facebook:

En vrijdag is ze er natuurlijk bij in de allereerste liveshow van K3 Zoekt K3, om 20u35 op VTM.

Gesponsorde artikelen