Waarom zegt Victoria Beckham nu opeens toch ja tegen Spice Girls reünie?

Waarom zegt Victoria Beckham nu opeens toch ja tegen Spice Girls reünie?

Onze droom om de Spice Girls terug op de planken te zien, is onlangs iets realistischer geworden. De meisjes gaan werken aan een comeback en zelfs Victoria Beckham zal meedoen. De Posh Spice had eerder gezworen nooit meer te zingen met de andere ‘girls’ maar nu komt ze op haar woorden terug. Reden? Blijkbaar heeft ook zij het geld nodig … 

Een tijdje geleden gingen al roddels rond dat de Spice Girls terug gingen samenwerken. Afgelopen vrijdag werd die roddel waarheid: de Spice Girls gaan werken aan comeback, inclusief Victoria Beckham. Heel gek want Posh heeft altijd geweigerd en gezegd dat ze nooit terug zou samenwerken met de girls. Blijkbaar is geld de reden.

Kledinglijn naar beneden

Victoria Beckham was jarenlang niet te spreken over een reünie met de Spice Girls. Maar volgens de Britse krant Daily Star zou Victoria Beckham geld nodig hebben. Haar modebedrijf heeft afgelopen jaar heel wat verlies geleden dus is extra geld meer dan welkom. Volgens de krant zou de comeback de modeontwerpster zo’n elf miljoen euro opleveren. En heel toevallig maakte haar bedrijf afgelopen jaar zo’n 9,5 miljoen euro verlies.

Naar manlief David Beckham gaan voor financiële hulp, is voor Posh Spice ook geen optie. Volgens de krant weigert David om extra budget te regelen voor haar. Dus een samenwerking met haar oude girls kwam zeker goed uit.

Ze post er zelfs een foto van op haar Instagram #friendshipneverends

Gesponsorde artikelen