Walibi heeft een nieuwe attractie en wil investeren in verschillende werelden

Walibi heeft een nieuwe attractie en wil investeren in verschillende werelden

Plan alvast een tripje naar Walibi want het pretpark heeft een nieuwe attractie. Binnenkort opent de nieuwe familie-attractie Tiki-Waka.

Binnenkort is Walibi een familie-attractie rijker. Tiki-Waka is, zoals Walibi het beschrijft, “Een race met een hoek af.” De nieuwe coaster bevindt zich in een nieuwe zone, Exotic World, nabij de topattractie Challenge of Tutankhamon.

Heel de familie

De familie-attractie is een exotisch circuit waarin je kan racen over de hoofden van andere bezoekers. De Tiki-Waka, van de Duitse attractiebouwer Gerstlauer, is 500 meter lang en kan een snelheid bereiken tot 55 kilometer per uur. Normaal gezien kan bijna iedereen in de attractie. Kinderen vanaf 1 meter kunnen al samen met hun ouders de attractie ervaren.

Walibi Belgium wil heel wat geld steken in het park. Er wordt namelijk 100 miljoen euro geïnvesteerd om er verschillende werelden te creëren. 12 miljoen werd al aan Tiki-Waka en Kiddie Bay besteed.

Kiddie Bay

Goed nieuws voor de allerkleinste die eerder niet veel konden doen in Aqualibi. Het waterpretpark bezig met de opbouw van Kiddie Bay, een extensie van 700 m² voor kinderen die niet kunnen zwemmen.

Wij zijn alvast heel benieuwd!

Gesponsorde artikelen