‘Walking Dead’-fans: we hebben dan toch nog niet het laatste van Rick gezien

‘Walking Dead’-fans: we hebben dan toch nog niet het laatste van Rick gezien

Spoiler, maar toch ook weer niet: het was al wel langer geweten dat Rick Grimes in het lopende seizoen van ‘The Walking Dead’ het loodje zou leggen. Maar wie denkt dat we hem niet meer gaan terugzien, heeft het mis. ‘The Walking Dead’ krijgt meerdere vervolgen in de vorm van films rond het personage Rick Grimes.

Dat maakten de The Walking Dead-producers gisteren bekend, vlak nadat Andrew Lincoln voor het laatst te zien was als Grimes in de televisieserie. Het vertrek van de Britse acteur was maanden geleden al aangekondigd en fans wisten ook al in welke aflevering de serie afscheid zou nemen van één van de belangrijkste, zoniet het belangrijkste, personages uit de acht voorgaande seizoenen.

Alleen op tv

Maar de zombie-apocalyps is dus nog niet over voor sheriff Rick. In een interview met The Hollywood Reporter zegt producent Scott Gimple dat Rick de hoofdrol zal spelen in minstens drie films. Wanneer die films zich afspelen in de tijdslijn van The Walking Dead wou hij nog niet verklappen.

Het zou wel gaan om films die niet in de bioscoop komen maar alleen op televisie en streamingdiensten te zien zullen zijn. De eerste moet al in 2019 uitkomen.

Breaking Bad

Onlangs staken er ook geruchten de ronde op dat ook die andere AMC-topper misschien een vervolg zal krijgen in een film. Volgens The Albaqurque Journal zou er namelijk gewerkt worden aan een Breaking Bad-film!

AMC

Gesponsorde artikelen