Waren Kevin en Megan toch nog (tijdelijk) een koppel na ‘Temptation Island’?

Waren Kevin en Megan toch nog (tijdelijk) een koppel na ‘Temptation Island’?

We hebben niet lang moeten wachten op de eerste ‘actie’ in ‘Temptation Island’. Al na amper een paar afleveringen besefte Megan dat haar relatie met Kevin niet echt gezond was en dook ze met verleider Joshua het bed in. De relatie lijkt voor beiden daarna dood en begraven, maar toch hebben de twee het na het programma nog even geprobeerd. Dat bekende Megan zelf op Radio Stad. En ondertussen zijn er ook geruchten ontstaan dat Kevin een andere vriendin zou hebben!

Dat de relatie tussen Megan en Kevin op Temptation Island op de klippen zou lopen, stond in de sterren geschreven. Op amper een jaar had Kevin z’n vriendin al maar liefst vijf keer bedrogen. Enkel en alleen als ze de ultieme relatietest overwonnen, wou Megan nog aan de relatie werken. Maar zo lang heeft de achttienjarige West-Vlaamse niet gewacht, want al in de vierde aflevering dook ze het bed in met verleider Joshua.

“Weer heel even een koppel”

Voor Megan was het duidelijk: er was voor haar geen toekomst meer bij de ‘mannenslet’ Kevin. Na het zien van de beelden trok ook Kevin een streep door hun relatie. Maar de Oostendenaar zou na het programma toch weer toenadering hebben gezocht tot Megan. Dat bekende ze zelf in het radioprogramma Sex & Jamz op Radio Stad. “Megan heeft inderdaad toegegeven dat ze na Temptation Island weer heel even een koppel was met Kevin”, vertelt DJ Thalia van Sex & Jamz. “Maar ze vertelde er ook meteen bij dat het niet veel voorstelde.”

“Kevin stond voor haar deur en deed superlief”, gaat de dj verder. “Hij maakte allerlei beloftes, mooie toekomstmuziek, maar Megan had snel door dat zijn bedoelingen helemaal niet oprecht waren en hield het voor bekeken.”

Nieuwe Temptation-liefde?

Er gaan echter geruchten de ronde dat Kevin ondertussen al een andere vriendin zou hebben. Hij zou volgens verschillende oplettende fans een relatie hebben met Chloë, die in de volgende aflevering van Temptation Island haar opwachting zal maken als nieuwe verleidster.

In een recente Instastory van Kevin zien we hem lieflijk een vrouwelijke hand vasthouden, met daarbij een enorm hart. “Love game strong“, gooide de Oostendenaar met z’n opschrift nog wat extra olie op het vuur. Oplettende fans merkten echter de opvallende rode nagels op van de vrouw. En wie had er op dat moment ook net lang rode nagels? Juist ja, de nieuwe verleidster Chloë. Toeval? Misschien. We zullen het antwoord waarschijnlijk de komende weken zien. Nog maar eens een extra reden om naar Temptation Island te kijken!

Gesponsorde artikelen