Warner Bros. verklapt: er komt een ‘Joker’-film met Jared Leto in de hoofdrol

Warner Bros. verklapt: er komt een ‘Joker’-film met Jared Leto in de hoofdrol

De filmstudio Warner Bros. is van plan om een film te maken rond de Joker-versie van Jared Leto die we in de film ‘Suicide Squad’ gezien hebben.

Leto zal niet alleen de ster van de nieuwe film zijn, maar ook de executive producer. Dat meldt het Amerikaans entertainmenttijdschrift Variety. Daarmee zet hij de deuren open voor spin-offs van Suicide Squad.

Hoe het verhaal van de nieuwe film precies zal lopen, is nog niet geweten. Wel zou de film verdergaan op de wereld van Suicide Squad. Warner Bros. kondigde eerder al officieel aan dat er een nieuwe film komt rond Suicide Squad-personage Harley Quinn, gespeeld door Margot Robbie. Next up: the Joker.

Andere Joker-film

Vorig jaar kondigde Warner Bros. nog aan dat er een nieuwe Joker-film zou komen van regisseur Todd Phillips. Leto werd niet gevraagd voor de hoofdrol, maar de filmstudio benadrukte wel dat Leto zijn rol als Joker nog lang niet uitgespeeld is. Zo zal die film een andere verhaallijn hebben dan Suicide Squad.

Bovendien had Leto eerder al aangegeven dat hij graag opnieuw het personage zou spelen in een productie.

Datum nog niet bekend

Wanneer deze nieuwe Joker-film met Leto uiteindelijk in productie gaat, is nog niet bekend. Leto en de filmstudio zijn momenteel op zoek naar een scenarist.

Daarmee is het ook nog niet duidelijk of de film voor of na de sequel van Suicide Squad op het groot scherm te zien zal zijn. Die zou volgend jaar in productie gaan.

De meest recente producties waar Leto in te zien was, zijn Blade Runner: 2049 en The Outsider op Netflix.

Gesponsorde artikelen