Left Right
scrollTop top

Was Bart De Pauw ooit zélf slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag?


Was Bart De Pauw ooit zélf slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag?

Bart De Pauw, tegen wie de laatste tijd verschillende klachten van grensoverschrijdend gedrag aan de oppervlakte zijn gekomen, zou ooit zélf het slachtoffer zijn geweest van dergelijke intimidatie. Zo meldt TV Familie, die het nieuws vernamen van een gepensioneerde medewerker van de VRT.

Televisiemaker Bart De Pauw werd onlangs door de VRT aan de deur gezet nadat er meerdere klachten over grensoverschrijdend gedrag geuit werden tegen hem. Hij zou honderden flirterige tot zelfs pornografische sms’en gestuurd hebben naar actrices en andere medewerksters. Bovendien zouden er ook klachten zijn over stalking. Maar volgens TV Familie zou De Pauw zélf ook ooit slachtoffer zijn geworden van intimidatie.

Zélf slachtoffer

Bart De Pauw zou aan het begin van zijn carrière zelf slachtoffer geweest zijn van grensoverschrijdend gedrag, zo vertelt ‘een gepensioneerde VRT-medewerker’ aan TV Familie. “Bart is daar waarschijnlijk zelf beschaamd om. Ik denk niet dat hij er met iemand over gesproken heeft. En degenen die ervan afweten, hebben dat met de mantel der liefde bedekt. Ik ook.” Daarom zou Bart De Pauw dus nooit zelf met dit nieuws naar buiten zijn gekomen.

De bron van TV Familie ziet in dit voorval ook een verklaring voor het gedrag van De Pauw nu. “Ik wil eigenlijk niet verder in detail treden, want het is allemaal zo lang geleden. Maar toen die onthullingen over Bart recent in het nieuw kwamen, heb ik wel meteen gedacht: misschien komt het allemaal dáárdoor, misschien heeft hij daardoor zo’n attitude ontwikkeld van ‘zeg, als dát al niet meer mag …'”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.776.671
 • Aantal
  doden
  1.124.669
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  240.159
 • Aantal
  doden
  10.489