Was jij een tiener in de nillies? Dan werd je sowieso verscheurd door deze 13 vreselijke dilemma’s

Was jij een tiener in de nillies? Dan werd je sowieso verscheurd door deze 13 vreselijke dilemma’s

Oh de nillies, de hoogdagen van de emo’s, Britney Spears en Idool. Maar het was die jaren niet allemaal rozengeur en maneschijn, want we werden ook op brutale wijze verscheurd door deze 13 dilemma’s:

1. Team Edward vs. Team Jacob

Twilight verdeelde zijn fans in twee kampen. Want moest Bella kiezen voor de mysterieuze vampier Edward of de sexy weerwolf Jacob? Een hartverscheurende keuze, maar uiteraard hadden wij wel een favorietje. 😉

Dit is hoe de acteurs van Twilight er tegenwoordig uitzien!

2. Pieter vs. Evert

Spring was onze favoriete serie, maar de reeks stelde ons ook voor een onmogelijke keuze. Want wie was nu de knapste, leukste en liefste jongen van Spring? Was het Evert of was het Pieter? Iedereen had wel een voorkeur. Later werd het zelfs nóg moeilijker toen Jo en David verschenen.

3. Katrijn vs. Chantal

YouTube
Spring zadelde ons op met een ander dilemma, het dilemma van de solodanseres. Wie oh wie was de beste danseres van Spring en mocht de solo dansen: Katrijn of Chantal? Eén ding wisten we zeker, het was ZEKER NIET die bitchy Roxanne.

4. Christina Aguilera vs. Britney Spears

De battle of the popdiva’s. De nillies waren hét tijdperk van Christina en Britney, die de ene hit na de andere uitbrachten. Maar er kon er maar eentje de beste zijn en daarover had iedereen wel zijn eigen mening.

5. Avril Lavigne vs. P!nk

Maar ook bij de meer alternatieve zangeressen was er een vete te vinden. De stoere rock chicks P!nk en Avril Lavigne verdeelden de liefhebbers van het ruigere genre. Zong jij luider mee met Sk8er Boi of was het toch eerder met So What?

6. Fall Out Boy vs. Panic At The Disco

De jaren 2000 waren natuurlijk ook dé hoogdagen van de emo’s en de emobands. Jouw favoriet was sowieso Fall Out Boy OF Panic At The Disco, maar we weten natuurlijk allemaal dat die keuze meer de maken had met de looks van Pete Wentz en Brendon Urie dan met hun muziek. 😉

7. Joepie vs. Fancy

In de nillies waren we allemaal fan van de sappigste roddels over binnen- en buitenlandse sterren. Maar we waren natuurlijk ook geïnteresseerd in leuke quizjes en in de beste tips om jongens te versieren. En waar lazen we die? In de Joepie of de Fancy natuurlijk!

19 geniale seksvragen die ooit de Joepie hebben gehaald, die vind je hier!

8. Team Aniston vs. Team Jolie

In 2005 kregen we de shock van ons toen nog korte leven, de split van het Hollywood-koppel van het moment: Brad Pitt en Jennifer Aniston. De oorzaak van de breuk was Angelina Jolie, die samenwerkte met Pitt voor de film Mr. and Mrs. Smith. Ondertussen is ook het sprookje tussen Brad en Angelina voorbij. Maar wie was volgens jou de ideale vrouw voor Brad?

9. Seth Cohen vs. Ryan Atwood

De twee hunks uit The O.C. deden ons tienerhartje sneller slaan, maar onze liefde voor één van beiden was uiteraard veel groter dan voor de andere. Ging jij voor de lieve Seth of voor bad boy Ryan?

10. Lizzie McGuire vs. Hannah Montana

Ook in de magische wereld van Disney was er plaats voor een dilemma. Hilary Duff en Miley Cyrus hadden hun eigen reeks, maar er kon er maar eentje de beste zijn. En welke dat was? Wel, daar waren de meningen nogal verdeeld over.

Miley Cyrus is intussen getrouwd met niemand minder dan Liam Hemsworth.

11. Pokémonkaarten vs. Diddl-blaadjes

Op de speelplaats werd er in de nillies een heuse handel gedreven. Je had waarschijnlijk een hele map vol Pokémonkaarten of Diddl-blaadjes, die je tijdens de speeltijd probeerde om te ruilen.

12. Tokio Hotel vs. The Jonas Brothers

De battle van de nillies boysbands. Ofwel was je fan van de schattige broertjes Jonas, ofwel van de stoere Duitsers van Tokio Hotel. NO WAY dat je fan was van allebei.

Tokio Hotel komt terug naar België!

13. Myspace vs. Netlog

Voor het ontstaan van Facebook waren Myspace en Netlog dé places to be op het internet. Maar natuurlijk was er maar één van de twee je echte favoriet waar je meer moeite in stak.

Gesponsorde artikelen