Was jij ook zo’n fan van Jess uit Gilmore Girls? Hij komt terug in een nieuwe show!

Was jij ook zo’n fan van Jess uit Gilmore Girls? Hij komt terug in een nieuwe show!

Voor iedereen die stiekem een beetje verliefd is geweest op Jess Mariano uit Gilmore Girls is dit een droom die uitkomt. Milo Ventimiglia, zoals de acteur in het echt heet, gaat namelijk niet alleen in de Gilmore Girls-revival opnieuw te bewonderen zijn, maar óók in de compleet nieuwe show: Relationship Status. En deze is vanaf volgende week, 28 april, al te streamen vanaf Style Haul op YouTube. Een feestje in ons hoofd! 

We waren al dolgelukkig toen we hoorden dat Milo Ventimiglia terugkomt als Jess in de Gilmore Girls-revival. De opnames zijn begonnen, maar wanneer deze show op Netflix te zien gaat zijn, is nog altijd onbekend.

Des te gelukkiger worden we van het nieuws dat we vanaf volgende week ook al van Milo gaan kunnen genieten, en wel in de nieuwe show Relationship Status. Je kunt waarschijnlijk wel raden waarover het gaat: daten in de 21e eeuw. Hier de eerste beelden.

Relationship Status speelt zich af in zowel New York als Los Angeles en er zijn zeker 30 personages in 12 verschillende verhaallijnen.

De rol van Milo? Hij speelt Jack, een gay barman in New York.

“Het gaat om ’t idee dat we allemaal zo verbonden zijn met elkaar, maar ook van elkaar verwijderd zijn door diezelfde dingen die ons met elkaar ‘verbinden'”, aldus de wijze woorden van Milo

Check hier de complete trailer!

Vanaf 28 april is deze mooie man dus te zien op YouTube-kanaal Style Haul

Bron: Buzzfeed

Gesponsorde artikelen