Left Right
scrollTop top

Wat als ‘Avengers: Infinity War’ gemaakt werd in de jaren 90? ’t Internet stemt voor Brad, Leo en Denzel


Wat als ‘Avengers: Infinity War’ gemaakt werd in de jaren 90? ’t Internet stemt voor Brad, Leo en Denzel

‘Avengers: Infinity War’ wordt het grootste Marvel-event van dit decennium, maar stel je voor dat de ultieme superheldenfilm in de jaren negentig zou gemaakt zijn. De cast zou er alvast een stuk anders uitzien, maar nu het internet gestemd heeft, vragen we ons oprecht af of dat niet beter zou geweest zijn. Brad Pitt in plaats van Chris Evans: hoe zouden jullie stemmen? 

Kinderen uit de jaren negentig zijn intussen zowat aan hun hogeschooldiploma toe, maar dat houdt ons niet tegen om regelmatig te dromen over onze tieneridolen. Dan mag Avengers: Infinity War nog een superfilm met topcast zijn, zou het allemaal niet nog beter zijn als onze jeugdcrushes uit de jaren negentig de superhelden van vandaag speelden? Het internet loopt daarom helemaal wild van een mogelijke jaren negentigcast van de volgende Marvel-blockbuster. Wat denk jij?

Brad Pitt in plaats van Chris Evans: Captain America

Getty
Chris Evans heeft zijn strepen al bewezen, maar een jonge (of oudere) Brad Pitt als Captain America, daar zeggen wij geen nee tegen. Brad heeft de ruwe bolster met blanke Pit(t)-rol helemaal door en kan ook nog eens even getormenteerd kijken.

Tom Cruise in plaats van Robert Downey Jr. als Iron Man

Getty/Screenshot
Oké, Robert Downey Jr. was ook al een icoon in de jaren negentig, maar kan er iemand toppen aan pre-Scientology Tom Cruise? Mr. Vanilla Sky, dé Top Gun en toen nog meneer Nicole Kidman, had perfect in het Iron Man-pak gepast.

Denzel Washington in plaats van Chadwick Boseman als T’Challa/Black Panther

Getty/Screenshot

Chadwick Boseman heeft dan wel indruk gemaakt als T’Challa/Black Panther, in de jaren negentig was er maar één man die de rol van Black Panther had aangekund en dat was Denzel Washington. Serieus kijken, boksen en suave genoeg zijn om een heel leger amazones achter ‘m aan te krijgen: vraag het maar aan Denzel.

Wat denken jullie? Welke van deze 24 (!) vervangers hadden jullie in de jaren negentig Avengers: Infinity War gestoken? En wie hebben we gemist?

Avengers: Infinity War komt op 25 april in de zalen! Rep je hierheen om de eerste Avengers nog eens te bekijken!

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810