Wat als… The Hunger Games een musical was? Deze hilarische parodie bezorgt je buikpijn van ’t lachen

Wat als… The Hunger Games een musical was? Deze hilarische parodie bezorgt je buikpijn van ’t lachen

’t Is gebeurd, boys and girls: The Hunger Games heeft een heel eigen musicalvariant. Niks officieels, of zo. Wel gaat het om een geniale creatie van de grapjassen achter het YouTube-kanaal Bad Lip-Reading. 

In het fimpje dat Bad Lip-Reading online zette, zien we hoe Katniss en Peeta (a.k.a. de Obsidiots) hun song Choo-Choo Go voorstellen aan District 11. “We wrote this song on the train“, kondigt Peeta aan vlak voor de twee van wal steken. Wat volgt zijn weirdo zinnen als “What? Eww! Why is it funny when I poke you on the chin?“, en dat op een geweldige popbeat die je meteen zin geeft om de hele song mee te zingen. 

Uiteraard gaat het niet om de échte stemmen van Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson. Wel werden de lyrics zo uitgekozen dat het lijkt alsof de woorden die ze uitspreken exact overeenkomen met de tekst die ze écht zeggen in de film. Lip sync op z’n best dus!

Eerder zette Bad Lip-Reading ook al deze Hunger Games-parodie online waarin Katniss en Peeta discussiëren over de naam van de band. Watch and enjoy!

Zit je nog altijd met Choo-Choo Go in je hoofd en kan je niet wachten om er de rest van de week naar te luisteren? Dan heb je geluk, want de song is beschikbaar op iTunes! (Echt waar.)

Gesponsorde artikelen