Wat als The Voice volledig voor valentijn zou gaan?

Wat als The Voice volledig voor valentijn zou gaan?

Een uitzending van The Voice van Vlaanderen pal op Valentijnsdag, dat kan niet anders dan een liefdevolle show worden vol hartjes, romantische meekweelsongs en goddelijke lijven. Althans, dat is toch wat we hopen…

Wij willen hartjes zien. Véél hartjes.

Niet alleen op de heerlijk volle lippen van Axelle Red…

… maar ook op de übergeile, spannende boxershort van Koen Wauters.

(Wiens goddelijke lijf we trouwens al eerder zagen in de geslaagde Eén/VTM-samenwerking Wauters vs Waes. Let vooral op de weerspiegeling van zijn strakke kontje in het water… Héérlijk!)

Voor Regi denken we eerder aan een ruime, met hartjes bedrukte onesie. Uiteraard los genoeg om ‘zijn machien’ de volle vrijheid te geven om zich zorgeloos voort te bewegen.

Aangezien een verschijning van Bent Van Looy doorgaans voor genoeg spektakel zorgt, vragen we de Das Pop-frontman maar één ding… 

… laat alsjeblief je snor nog eens groeien, lieve Bent. Al was het maar voor de bevestiging dat ons eigen lief niet de enige is die er soms hopeloos belachelijk uitziet.

En als Sean Dhondt (die An Lemmens vanaf de liveshows wekelijks vergezelt) nu per se al even wil langskomen in minuscuul spannerke… Nu ja, dan gaan we hem niet tegenhouden.

Verder hopen we dat Regi zijn ‘juryconcullega’ Bent opnieuw overlaadt met lieve woordjes.

En dat de huwelijksaanzoeken van Koen deze keer niet harteloos worden geweigerd…

Oew yeah, we zijn alweer helemaal klaar om er een lap op te geven tijdens onze geweldige Schaduwvoice.

Gesponsorde artikelen