Wat draag je beter niet naar een huwelijk?

Wat draag je beter niet naar een huwelijk?

Ben je binnenkort uitgenodigd voor een bruiloft, maar weet je nog niet wat aan te trekken? Wij hebben voor jullie een handige lijst gemaakt met wat je beter niet kan dragen naar deze speciale gelegenheid.

Wit

Als gaste kan je beter geen volledig witte jurk dragen naar een trouwfeest. Je wil de bruid niet tegen de borst stoten. Hierop bestaan slechts twee uitzonderingen. Als eerste wanneer er een witte dresscode geldt. Een tweede uitzondering is dat je heel zeker weet dat de bruid en bruidegom zelf niet voor wit of een zeer lichte kleur hebben gekozen (en het ook niet erg vinden dat jij helemaal in het wit komt).

Dierenprint

Hoewel dierenprints weer helemaal in zijn, kan je deze voor een huwelijk toch beter thuis laten. Deze drukke prints trekken net iets te veel aandacht, wat niet je bedoeling kan zijn. Ook kunnen de luipaard-achtige uitvoeringen er snel ordinair uitzien. Ga dan eerder voor een leuke bloemenprint.

Hemd met korte mouwen

Tenzij je naar een ‘beach wedding’ gaat, kan je als man beter geen hemd met korte mouwen dragen naar een bruiloft. Het oogt toch altijd chiquer als je in een net hemd met lange mouwen komt of volledig in pak.

Te gewaagd

Net zoals bij de dierenprints, kan een gewaagde outfit de aandacht te veel naar je toe trekken. We zeggen niet dat je niet mag stralen die dag, maar zorg er gewoon voor dat je een classy jurkje aantrekt, zodat je niet harder opvalt dan de bruid.

Neon kleuren

Hoewel neon leuk kan zijn voor thema feestjes, zijn deze kleuren voor een huwelijk minder gepast. Kies liever voor een mooi pastel tintje, die zijn momenteel helemaal on trend. Neem ook eens een kijkje op onze Pinterest pagina. Hier kan je nog meer inspiratie opdoen voor de perfecte outfit.

Te veel bling bling

Het kan verleidelijk zijn om al je accessoires uit de kast te halen voor dit speciale event. Maar je kan het toch beter rustig houden. Kies voor een unieke jurk die er uit springt en combineer deze met enkele eenvoudige accessoires. Zoals een klein handtasje in een bijpassende kleur of enkele subtiele sieraden.

Bron: Salino.be

Gesponsorde artikelen