Wat er niet achter de speakergrill van de nieuwe iPhone 7 zit? Speakers

Wat er niet achter de speakergrill van de nieuwe iPhone 7 zit? Speakers

Nu we over de eerste schok van Apple’s iPhone 7’s draadloze oortjes zijn, kunnen we beginnen kijken naar de andere details van de smartphone. Uiteraard zijn er ook al mensen die ‘m kapot gekregen hebben en dus moeten iPhone-reparateurs checken hoe ze ‘m gefixt krijgen. En wat ontdekten ze? Achter de speakergrill van de nieuwe iPhone mankeert één belangrijk stuk: de speakers.

Telefoons mogen nog zo hard geëvolueerd zijn de laatste jaren, je zou denken dat de basics hetzelfde blijven. Grote verbazing dus bij iPhone-reparateurs die de nieuwste telg uit de Apple-familie uit elkaar haalden. Want wat je achter de speaker-grill zou verwachten, speakers namelijk, konden ze bij de iPhone 7 niet vinden.

Jup, geen speakers dus, maar wat zit er dan wel in je oor te babbelen? Wel, om te beginnen zitten er natuurlijk wél speaker in de iPhone 7. Alleen zit er op het nieuwe model een extra speakergrill waar er géén speakers achterzitten. Daar zit namelijk die Taptic Engine en er is ook extra ruimte voor een iets grotere batterij.

Niks mysterieus dus: al blijft er wel één vraag hangen: waarom zitten er extra gaatjes in een telefoon die Apple volledig waterdicht wil maken? Kijk op de video hieronder hoe de iPhone er volledig uitgekleed uit ziet.

Gesponsorde artikelen