Wat je allemaal kan kopen voor de prijs van een iPhone 5c

Wat je allemaal kan kopen voor de prijs van een iPhone 5c

De nieuwe iPhone 5c is met zijn verschillende kleurtjes eentje waarmee je gegarandeerd kunt scoren. Dus waarom zou je hem niet willen? Omdat er een prijskaartje aan vast hangt natuurlijk, want voor de versie met een opslagcapaciteit van 32 GB betaal je al 699 euro. Nog niet gedacht aan andere dingen die je met dat geld zou kunnen kopen? Dan doen wij het voor jou.

1. 70 filmtickets

thinkstock

Waarom zou je een iPhone 5c willen als je voor hetzelfde geld ook 35 keer met je lief naar de cinema kan? Je kan met het geld ook bijna negen 100 Days Cards kopen, dan kan je zelfs 90 keer alleen (of 45 keer samen) van een film genieten.

2. Een week all-in naar Turkije voor twee personen

thinkstock

Samen naar de cinema gaan met het geld is één ding, maar wist je dat je voor hetzelfde geld ook met z’n tweetjes op reis kunt gaan? Bij de verschillende touroperators vind je zelfs aanbiedingen voor een week all-in, bijvoorbeeld naar Turkije.

3. Een paar Louboutins

epa

Droom je al jaren van een paar echte Louboutins, maar vind je ze te duur? Als je die iPhone 5c laat liggen, kan je er met dat geld wel kopen. Een perfect excuus.

4. Een voetbalabonnement

thinkstock

Maar ook mannen kunnen zichzelf een leuk cadeautje geven met het geld dat ze uitsparen: een seizoensabonnement bij hun favoriete voetbalclub. Bij Anderlecht kan je zelfs het duurste abonnement (400 euro) en een mini-abonnement voor de play-offs kopen (200 euro) én blijft er nog wat geld over voor de pintjes achteraf.

5. 1.680 pintjes

Over pintjes gesproken: je kan het geld natuurlijk ook volledig aan bier besteden. Op café kan je er zo’n 400 mee drinken, maar je kan er ook 70 bakken bier mee kopen. Dat zijn maar liefst 1.680 pintjes…

6. 140 Caramel Machiatto’s bij Starbucks

Ja, Starbucks is duur, maar met het uitgespaarde geld kan je toch 140 van je favoriete koffies kopen … zonder schuldgevoel!

7. 71.000 M&M’s

Shutterstock

Per kilogram M&M’s betaal je zo’n 8,72 euro en één M&M weegt ongeveer 1,13 gram. Met 699 euro kan je dus maar liefst 70.964 M&M’s kopen én opeten.

8. 11,65 kilogram chocolade

thinkstock

Je kan het geld natuurlijk ook gebruiken om pralines te kopen. 11,65 kilogram pralines om exact te zijn. Delen met anderen (lees: mij) is altijd toegestaan.

9. Een Playstation 4 mét vijf spelletjes

epa

Wil je écht scoren bij je vrienden? Dan koop je beter een Playstation 4 (399 euro) dan een iPhone 5c. Daar hebben zij ook echt iets aan, zeker als je ook een paar van hun favoriete spelletjes koopt.

10. 70 maanden Spotify

epa

Een muziekfan kan met het uitgespaarde geld ook 70 maanden een Premium-abonnement op Spotify nemen. Bijna 6 jaar altijd en overal muziek luisteren. Klinkt goed, niet?

11. Drie jaar naar Rock Werchter

Meer fan van livemuziek? Dan kan je met de 699 euro drie jaar op rij een combiticket kopen voor Rock Werchter (200 euro) en hou je nog wat zakgeld over voor op de weide. Acht dagtickets zijn ook een optie.

12. 700.000 liter drinkbaar water

Natuurlijk kan je met het uitgespaarde geld ook het goede doel steunen. Je kan bijvoorbeeld aan 14 vrienden een HappyPack van Unicef met 10.000 waterzuiveringstabletten (50 euro) cadeau doen. Elke tablet zuivert 5 liter vervuild water, dus schenk je in principe 699.000 drinkbaar water aan mensen die het nodig hebben.

13. Zes katten uit het asiel

thinkstock

Een echte dierenvriend kan met het geld bijna 6 gesteriliseerde, gevaccineerde en ontvlooide katten uit het asiel halen. Die zullen je sowieso meer warmte en vriendschap geven dan die iPhone 5c.

14. 23 boeketten rode rozen

Shutterstock

Mannen kunnen het geld ook gebruiken om de komende 23 jaar een boeket rode rozen te laten bezorgen op de verjaardag van hun vriendin. Nu al bestellen = nooit meer vergeten.

15. Minstens tien ‘gewone’ gsm’s

thinkstock

Ben je overtuigd, maar heb je toch een gsm nodig? Dan kan je minstens 10 ‘gewone’ gsm’s kopen met hetzelfde geld. Als je echt de goedkoopste neemt, kan je er zelfs bijna 28 gsm’s mee kopen.

Gesponsorde artikelen