Wat je favoriete alcoholische drankje over jou vertelt

Een avondje uit met vrienden, mét een overheerlijk drankje in de hand: dat is echt genieten. Maar wist je dat je favoriete drankje ook iets kan vertellen over je persoonlijkheid? Of ja: dat zeggen ze toch… Kijk maar snel of het bij jou klopt!

1. Een gewoon pintje

Giphy

Jij speelt het liefst op veilig en blijft altijd vasthouden aan de dingen die je kent. Jij bent iemand die nooit probeert om op te vallen, maar het liefst gewoon de massa volgt. En ja: daar ben je perfect gelukkig mee.

Ben je een vrouw met bier als favoriete drankje? No-nonsense, cool en zorgeloos: dat zijn de woorden die jou het best beschrijven. Dus ja: you rock!

2. Zwaar bier

Giphy
Voor jou mag het allemaal wat meer, wat sterker en wat straffer zijn. Jij wil graag laten zien dat je een man / vrouw van de wereld bent. Jij bent iemand die graag experimenteert en creatief bezig is. Plus: je houdt van reizen en zoekt het avontuur op. Groot gelijk!

3. Witte wijn

Giphy

Een man met een voorliefde voor witte wijn? Die is gevoelig én niet bang om zijn vrouwelijke kant te laten zien, maar neemt ook graag het heft in eigen handen.

Vrouwen die het liefst witte wijn drinken, kunnen af en toe wel wat onzeker en verlegen zijn. Maar ze zijn ook erg volwassen, hebben stijl én een warme persoonlijkheid. You go, girl!

4. Rode wijn

Giphy
Wie rode wijn drinkt, heeft een pak zelfvertrouwen, een sterke persoonlijkheid en is ontspannen én intelligent. De kans is ook groot dat je veel belang hecht aan je gezondheid. Goed bezig!

5. Champagne

Giphy
We moeten het je waarschijnlijk niet vertellen, maar… jij hebt een dure smaak. Je houdt van de stijlvolle dingen in het leven én bekijkt altijd alles positief. Je hecht ook enorm veel belang aan je vrienden. En terecht natuurlijk!

6. Cava of prosecco

Giphy
Ook jij houdt van stijlvolle dingen, maar je bent tegelijkertijd realistisch ingesteld en blijft altijd met je beide voetjes op de grond. Jij weet hoe je moet genieten van de kleine dingen in het leven, samen met iedereen die je graag ziet. En da’s perfect!

7. Fruitjenever

Giphy
Jij houdt van kleine, zoete dingen… of je hebt gewoon een kleine blaas :-). Jij staat gekend als iemand die lief en sympathiek is, graag voor anderen zorgt en ruzies zo vaak mogelijk vermijdt. Nice!

8. Whisky

Giphy
Jij hebt een verfijnde smaak… of je doet gewoon alsof om anderen te imponeren :-). Je bent ook charmant, volwassen, onafhankelijk en serieus. Maar je allerbeste eigenschap is ongetwijfeld je sociale ingesteldheid: jij wil met iedereen wel een praatje maken.

9. Martini

Giphy
Wie van Martini houdt, staat bekend als iemand die zelfverzekerd en rechtdoorzee is en niet bang om moeilijke beslissingen te maken. Jij hecht veel belang aan structuur en een georganiseerde en propere omgeving. En ja: jij hebt jezelf altijd in de hand. Sterk!

10. Rum-cola

Giphy
Jij bent artistiek – zelfs een beetje excentriek – en je bent niet bang om met nieuwe, avontuurlijke dingen te experimenteren. En oh ja: jij houdt ook wel van een stevig feestje… Toch?!

11. Gin-tonic

Giphy
Jij bent realistisch ingesteld, altijd vriendelijk, maar toch ook een beetje gereserveerd. Het is niet jouw bedoeling om altijd op te vallen: jij probeert je gewoon zoveel mogelijk te amuseren. En ja: dat mag!

12. Vodka

Giphy
Jij bent onafhankelijk, hebt over alles een uitgesproken mening en je hebt graag de touwtjes in handen. Je bent ook met gezondheid en je gewicht bezig, want je wéét dat vodka minder calorieën bevat… en toch genoeg alcohol :-).

13. Tequila shots

Giphy
Jij bent een écht fuifbeest, zoveel is zeker. Jij bent allesbehalve verlegen, houdt ervan om in de belangstelling te staan en wil gewoon plezier maken. Je hebt een heleboel vrienden… op wie je rekent om je veilig thuis te brengen na een avondje feesten!

14. Mojito

Giphy
Jij bent onafhankelijk, slim en houdt van een echte uitdaging. Voor jou mag het allemaal wat moeilijker, wat meer en wat sneller zijn. Een straffe kerel / madam, dat ben jij helemaal!

15. Een kleurrijke cocktail

Giphy
Jij houdt het meest van een lekkere Cosmopolitan, een Margarita of een andere kleurrijke cocktail? Dan ben jij iemand die plezier wil maken, veel vrienden heeft en zich niks aantrekt van wat anderen over jou denken. En daarin heb je helemaal gelijk! Bronnen: CollegeHumor, Flask, GloGuyism, Likes, The RooseveltsThrillist, YourTango

Gesponsorde artikelen