Wat je favoriete chipssmaak over jou vertelt

Wat je favoriete chipssmaak over jou vertelt

Een avondje in de zetel met je favoriete chips op je schoot: jup, dat is genieten. Maar wist je dat je favoriete chipssmaak ook iets vertelt over je persoonlijkheid? Of ja: dat zeggen ze toch … Check zeker of het bij jou klopt!

1. Zout

Zweer jij bij je heilige zoutchips? Dan ben je iemand die zich weinig aantrekt van wat anderen over je denken. Ondanks het ongeloof van alle zout-haters die het “veel te gewoontjes vinden”, blijf jij trouw aan wat je wil. En dat geldt voor alles in je leven. Jij bent bovendien recht voor de raap, zonder er al te veel tralala rond te hangen.

2. Paprika

Paprikalover? Dan ben je ongetwijfeld iemand die écht van chips houdt. Je geniet van de kleine dingen in het leven. Maar oh wee als iets jou niet aanstaat. So-wie-so dat iedereen het zal geweten hebben! Tegelijk ben je heel sociaal en sympathiek, én (bijna) altijd bereid om je zakje chips te delen met je vrienden.

3. Pickles

Jup. Voor jou mag het allemaal wat specialer in ’t leven. Je hebt een bloedhekel aan de uitdrukking “doe eens gewoon”, omdat dat nu exáct is wat je de hele tijd doet (alleen heeft de rest van de wereld het niet door). Sowieso dat je bij een feestje vooraan op de dansvloer staat! Oh ja, en dat je een favoriet chipsmerk hebt, want NEE, DE ENE PICKLES ZIJN DE ANDERE NIET!!

4. Maakt niet uit, zolang het maar ribbelkes heeft

Zout, paprika, pickles, het maakt voor jou allemaal niet uit ZOLANG JE CHIPS MAAR RIBBELKES HEEFT. Jup, jij houdt van wat stevig tongwerk in het leven (wink). Maar nog veel belangrijker: zodra je een doel voor ogen hebt, wacht je geduldig af om EXACT op het juiste moment toe te slaan. Nope, met jou wil je geen ambras. YOU. ARE. A. BEAST!

5. Mama Mia’s

Bloedt je hart inwendig als er op een feestje geen Mama Mia’s aanwezig zijn? Dan ben je ongetwijfeld iemand die houdt van spanning in het leven. Een dag geen zotte kuren uitgehaald, is een dag niet geleefd. En wees maar zeker dat je vrienden zó ontzettend houden van jouw aanwezigheid, want waar jij bent, dáár is het feestje!

6. Bugles mét geitenkaas

Staan Bugles met geitenkaas helemaal bovenaan in je lijstje met favo chipssmaakjes? Dan ben je sowieso een ongelofelijke speelvogel. Stilzitten is niet bepaald aan jou besteed, integendeel: je wordt juist moe van niks te doen. Je vindt het ook absoluut niet erg om je handjes vuil te maken, zolang er maar een geweldige beloning volgt. En jup, dat mogen Bugles zijn! 😉

7. Spookjes

Voor jou steekt het allemaal niet te nauw. Vrienden noemen je wel eens de ‘makkelijke’ van de bende, omdat je altijd bereid bent je planning aan te passen in functie van het algemene plezier. En maar goed, want wie met jou op stap gaat, beleeft so-wie-so de tijd van z’n leven, al was het maar door je lompe stoten en hilarische fratsen. YOU RULE!

8. Hula Hoops

Jij houdt van anders. Straffer: anders is jouw normaal. Als er iets is waaraan jij je ergert, zijn het wel kuddedieren. En nee hoor, je bent ook zelf niet te verlegen om een nieuwe trend in gang te zetten. Maar wat je ook doet in het leven, alles staat in het teken van fun, fun en nog eens fun. Mensen met stress? Daar word jíj pas stressy van! Oh ja, je beschikt over een vingerbehendigheid waar menig persoon stikjaloers op is … *wink*

9. Pirato Frites Sticks van den Aldi

Jij bent iemand die met beide voetjes op de grond staat. Van uitstapjes tot kleren of food: het moet voor jou geen stukken van mensen kosten opdat jij ervan zou genieten. Tegelijk zijn je zintuigen bijzonder goed ontwikkeld, wat maakt de je altijd klaarstaat voor een knuffel zodra je merkt dat iemand uit je omgeving er nood aan heeft. Warmte all over da place, dát ben jij!

10. Ketchup

Ketchupchips zijn niet het soort chips van mensen die zich druk maken in de dingen. Integendeel, jij bent een levensgenieter. Je vindt het zalig om mensen bij je thuis uit te nodigen en in een select groepje te praten over al wat jullie bezighoudt. Maar pas op: mensen die jou één keer hebben teleurgesteld mogen héééél straf uit de hoek komen om jouw vertrouwen ooit terug te winnen. En precies daarom houden je echte vrienden nog harder van jou.

11. Ringlings

Nope, standaarddingen zijn niet aan jou besteed. Je bent sowieso de zotte van de bende. Maar jouw allergrootste kwaliteit is toch je humor. Mensen tranen in de ogen bezorgen van het lachen, dát is waar jij steengoed in bent. Tegelijk kan iedereen je gemoed aflezen op je gezicht: zit er iets tegen? Sowieso dat iedereen het zal geweten hebben. Maar dat vind je oké, want voor jou is er maar één regel: eerlijkheid boven alles!

12. K3 chips

Ben jij stiekem veel te oud om nog K3-chips te eten (of nog erger: om ze zélf te kopen), maar word je door een onverklaarbare kracht er toch toe gedwongen? Dan ben jij so-wies-o iemand die het speelse nooit verleerd is. Je houdt ervan om samen met je vrienden herinneringen boven te halen uit de goeie ouwe tijd. Al besef je tegelijk steengoed dat NU het moment is om de koe bij de horens te vatten. En wees maar zeker dat als jij je tanden ergens inzet, de pitbull in jou hélemaal naar bovenkomt! Iets waar mensen op het eerste gezicht vaak van schrikken. Maar uiteindelijk ben je zo iemand waar niemand boos op KAN zijn, zelfs al zou ie willen.

13. Dorito’s Nacho Cheese

Fan van de one and only Doritos Nacho Cheese? Dan ben je so-wie-so het zonnetje in huis. Er moet al véél gebeuren eer jij jouw humeur verliest. Maar oh wee als iemand jou in ’t zak probeert te zetten. Onder je lieve, zachtaardige karakter zit namelijk iemand die niet met zich laat sollen. Voor de mensen van wie je houdt, ga je dan weer door het vuur. En jup, een delerke ben je ook, want gedeelde fun is dubbele fun!

14. Pringles

Leven in chaos? Dat is niks voor jou. Integendeel, voor jou mag het allemaal wat meer geordend en gepland zijn. Een eigenschap die je omgeving maar wat hard apprecieert, want wie met jou ergens naartoe trekt, wéét gewoon dat alles tot in de puntjes geregeld zal zijn. Een vlek op je kleren kan je hele dag om zeep helpen, zélfs al zegt iedereen dat je er niks van ziet: gewoon weten dat het er IS, doet het haar op je armen al omhoog komen. Maar verder ben je vooral lief, eerlijk en hondstrouw.

15. Zout en peper

Eentje is geentje! Kiezen is verliezen! Geen uitspraken die jou beter omschrijven dan deze twee. Waarom keuzes maken in het leven als je het gewoon ALLEMAAL kan doen?? Jij leeft van dag tot dag met maar één centrale doel: alles uit je leven halen wat erin zit! Geen wonder dat jouw dag vaak voorbij vliegt zonder dat je enig idee hebt waar alle tijd naartoe is. Dat jouw vrienden je een spraakwaterval noemen, vind je bovendien alleen maar geweldig!

16. Thai Sweet Chilli

Jouw leven bestaat so-wie-so uit risico’s nemen. Een dag niks spannend gedaan is een dag niet geleefd. En jup, daarbij durf je jouw eigen grenzen wel eens voorbij gaan, wat de mensen uit je omgeving wel eens een quasi-hartaanval durft te bezorgen. Jij bent bovendien niet op je mondje gevallen en durft uit te komen voor jouw mening, zelfs al weet je dat die bij anderen in het verkeerde keelgat kan schieten. Dat je bijzonder vurig bent, moeten we jou al niet meer zeggen, zeker??

17. Alles wat Oven Baked is

Sorry. Jij bent een snob. Voor jou is alleen het beste goed genoeg. Dat je daarvoor meer moet betalen vind je absoluut niet erg. Jouw lichaam is jouw heiligdom, tot lichte ergernis van jou omgeving die ook wel eens een gewone cola met écht lekkere chips bij jou op tafel willen. Maar nee hoor: jij houdt voet bij stuk en gaat door tot het bittere einde. Een mens met karakter zeggen ze wel eens …

18. Grills

Chaos! Chaos! Jij straalt gewoon CHAOS uit. Maar dan in de positieve zin van het woord, want dat is gewoon wie je bent. Je beschikt over een soort nonchalance waar vele pietje preciezekes jaloers op zijn. Voor jou hoeft écht niet alles netjes geordend op z’n plek te liggen. Integendeel: geordende wanorde is jouw manier van leven. Tegelijk ben je ook bijzonder avontuurlijk aangelegd. Jouw dag is pas geslaagd wanneer je even uit je comfortzone bent geweest. Daarnaast ben je bijzonder energiek. Zodra jij ergens binnenkomt, vul je de hele ruimte.

19. Bicky Burger smaak

Zou je een moord plegen voor jouw wekelijkse portie Bicky Burger chips?? Dan ben je sowieso iemand die houdt van een babbeltje. En liefst meer dan eentje. Jouw mond staat geen vijf minuten stil. Je bent een spring-in-‘t-veld die het ijzer smeedt als het heet is. Voor jouw vrienden ga je door het vuur. Wie bij jou op bezoek komt, zal trouwens niet met een lege maag naar huis gaan. Je vindt het zalig om iedereen in de watten te leggen. Jij bent het type dat van niets zo gelukkig wordt als van andere mensen gelukkig te zien.

20. ALLE MOGELIJKE SMAKEN DIE OOIT GEMAAKT ZIJN

Jou als vriend hebben is voor iedereen het meest cruciale EVER, want jij bent gewoon de max. En dat komt tot uiting in zowat alles wat je doet. Je bent grappig, spontaan, onwaarschijnlijk lief, maar vooral héél sociaal. Je houdt ervan om jouw geluk te delen met de mensen die je graag ziet. Daarnaast ben je natuurlijk een waanzinnige levensgenieter. Een weegschaal? GELDVERSPILLING! Je doet gewoon waar je zin in hebt, en dat maakt van jou de zaligste persoon OOIT.

Bon, tijd voor een chipske, zeker?? 

Gesponsorde artikelen